Nya Call of Duty slår rekord efter rekord, säger Activision-chefen.

#Activision kan korka upp champagnen redan innan de första försäljningssiffrorna för #Call of Duty: Modern Warfare 3 ramlat in. Spelet ser nämligen ut att gå fram som en slåttermaskin över diverse försäljningsrekord.

Under ett investerarmöte i går sa företagets vd Eric Hirshberg att Modern Warfare 3 är det spel som skeppats i störst kvantitet någonsin. Han torde inte vara särskilt överraskad: förhandsbokningarna ska inte bara ha slagit de för #Black Ops med bred marginal, utan också de ska vara nytt rekord för branschen. Vi har inte sett några hårda kalla siffror, så vi svär inte på att Activision-bossens utsagor stämmer. Men att spelet kommer sälja bra är årets lågoddsare.

Förväntningarna på Modern Warfare 3 i Sverige dokumenterades av FZ:s filmteam och tidigare i dag publicerde vi en film från premiären.

Modern Warfare 3 har fått ett varmt mottagande av spelpressen. FZ belönade det med betyget fyra av fem och prisade multiplayerdelen. På samlingssajterna Metacritic och Gamerankings ligger snittbetygen i trakterna av respektabla 90 procent. Vad tycker du om spelet? Ge ditt tyckande en statistisk röst nedan!

MW3 mm vad ska man säga, själv tycker jag inte om MP den sög total . Sen undrar jag vad dom igentligen har ändrat på spelet, inget de e samma skit som MW2 och detta med Sniper total noob hur fan kan man springa med en som väger 10 ton och ändå no scope... 11/11 Vilket jävla MÖG spel! back to leveling skills in BF3... 11/11 Om man ser runt på i stort sett alla hemsidor i världen så ser man folk kommentera att de hatar spelet. Men var kommer då försäljningen ifrån? På grund av att bara folket som inte kommenterar köper spelet, eller för att de som kommenterar också köper... 11/11 Hmm... Ska jag köpa MW3, BF3 eller göra något vettigt? 11/11 Var och köpte det idag, trodde att det skulle vara servrar ala CoD BO, men icke. Lätt besviken minst sagt efter vad som sagts i ämnet. Mer att läsa här, http://www.abc.net.au/technology/articles/2011/11/09/3360261.htm 10/11 Vad i hela friden babblar du om? Tråden handlar om MW3, vare sig det är dess försäljning eller ej så är det enligt min mening OK att diskutera detta. Sen om du personligen är OK med detta eller ej är inte allt för viktigt, får man inte ha en åsikt om... 10/11 http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-4-modern-warfare/user-reviews http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-2/user-reviews http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-3/user-reviews Och... 10/11 Jag kan bara hålla med. MechWarrior 3 är absolut det bättre spelet. 10/11 Var i posten står det nåt om hur MW3 ser ut? Vad som står är hur en BF3 Fanbois post ser ut. Gillar man inte spelet är en sak, men postaren jämför med BF3. Artikeln handlar om hur försäljningen går för Mw3, men om du vill blunda för det, så visst. Sarka... 10/11 Det var inte många ryggdunkar där ;) Allt handlar om att man tycker det är för likt - såg det ut lite snabbt. Är det rättvist att ge ett spel noll i betyg för att det är för likt förra utgåvan? Men har man redan brännt 2000 spänn till Activision tidigar... 10/11
Skicka en rättelse