EA-chefen Frank Gibeau höll ett tal på ett universitet när ett speciellt yttrande twittrades vidare i högre grad än andra.

#EA-chefen Frank Gibeau höll ett tal på University of South Carolina när en specifik yttrad ordföljd dök upp i flera twitter-inlägg från åhörare.

-- Det kommer bli ett Battlefield 4, sa Gibeau.

#Battlefield 3 sålde under första levnadsveckan hela fem miljoner upplagor, och lägg därtill på ett fulländat FZ-betyg och det är få som blir förvånade över att det smusslas med färska planer bakom kulisserna.

Vad skulle du vilja se i ett nytt Battlefield?

känns som att Battlefield-serien kommer bli totalt ur mjölkad nu -.- (hoppas inte det är sant!) 22/11 Det kan ju bli kul med ett Battlefield 4. Jag vet att det är ett multiplayer-spel men det vore roligt om de ansträngde sig med att göra en go öppnare kampanj utan QTE. Kanske en fortsättning med gubbarna i Bad Company. Hoppas kan man ju alltid, dvs, att... 20/11 Nej inte börja mjölka.... 20/11 Visst, men att de har bestämt dxet redan nu är bara inte dice-igt 13/11 jag hoppas att BF4 inte slääts typ 2 år efter BF3 jag hoppas att dom håller på med det flera på iaf men jag tycker att dom kan ta det lite lungt och fokusera på BF3 just nu 11/11 Så, och där var dina argument slut. Går inte att ignorera när du är med i VARENDA nyhet som tex MW3. Om man inte gillar ett spel så går man inte in på alla nyheter om det. Så att du känner dig manad till att inte bara gå in på alla nyheter om MW3 och... 11/11 Haha, var inte så ledsen nu. Om du har svårt för mina kommentarer så är det bara att ignorera dom. Svårare än så är det inte. http://download.gamezone.com/assets/old/screenshots/umadbro.jpg 11/11 Förstod direkt att Freddw låg bakom Battlefield 4 :) 11/11 Du behöver inte säga åt mig att öppna ögonen och sinnen. Jag äger flera BF spel samt CoD spel och tycker att båda serierna är roliga, på olika sätt. Jag har inget problem med spelen i fråga, det har jag heller aldrig nämnt. Det jag har problem med är... 11/11 Eftersom EA står bakom Dice rent finansiellt och är "ivriga" att nå nummer 1 position inom FPS marknaden tro inte att nästa BF dröjer 6 år och Dice kan utveckla sina spel i lugn och ro :) Framgångsrika spelserier skall mjölkas till max och mjölkas så... 11/11
Skicka en rättelse