6,5 miljoner kopior sålda under första dygnet och det när endast USA och Storbritannien är inräknat.

#Activision Blizzard sträcker på sig till skyarna och låter meddela att #Call of Duty: Modern Warfare 3 numer är största nöjessläppet genom tiderna. På bara ett dygn såldes 6,5 miljoner kopior, och det enbart i USA och Storbritannien.

-- Vi tror att släppet av Call of Duty: Modern Warfare 3 är det största nöjessläppet genom tiderna över alla olika medium, och vi har nått det här rekordet med siffror från endast två territorier. Förutom Call of Duty finns det inte något annat nöjesvarumärke som satt försäljningsrekord vid lansering tre år i rad. Försäljningen av Call of Duty-produkter är högre än världsvida box office-försäljningen av Star Wars och Sagan om Ringen, två av de mest framgångsrika underhållningsvarumärkena genom tiderna, säger Bobby Kotick på Activision.

Tror du att nästa Call of Duty kommer slå nya rekord?

jooo så sätt är det ett annat spel... men om man tänker efter ett steg längre! Typ av spel stil, hur krävande spelet är dock då till PC så kan vissa lägga mer vikt på ett bra flyt och köper hellre MW3 ingen vet.. men är bara en teori dock ;) 12/11 Det är mest intressant är att när spelet kraschar på PC står/stod det att Modern Warfare 2 har slutat funka ^^ 12/11 Har nog inget att göra med BF3. BF3 är ett annat typ av spel, nog för att det är mer casual än BF2 som var mer casual än BF1942 så är det endå inte lika casual som Call of duty är idag. DVS hoppa in i matchen få lite kills och känn dig som värsta progam... 12/11 Tror de har med att BF3 kräver ut mer av datorn som folk inte har råd med att göra och ist köper MW3 som har samma krav av datorn nu som 2009 vilket säger en hel del! ;) 12/11 Jag kommer alltid att köpa Call of Duty, för jag vet vad jag får. Dom levererar alltid kvalitet och jag spenderar otroligt många timmar framför varje Call of Duty-spel, så det blir ett köp som är värt mina pengar. Det blir också en social grej, då man... 12/11 Jag förstår inte varför alla sitter och gnäller på att det är samma sak år ut och år in. Om ni inte gillar spelet så köp det inte och låt dom som gillar spelet gilla det. Hur mycket utvecklas FIFA och NHL varje år tex? Men ändå är det riktigt bra spel..... 12/11 Jag har köpt alla call of duty spel, men det har blivit mindre och mindre speltid framför det. Mw2 lirade man ganska mycket, black ops lite mindre och Modern Warfare 3 är man redan less. Det är helt klart massor med folk som köpt det, men hur många komm... 12/11 Ja, det är väl OK :) Det beror på om de köper CoD för SP-kampanjen eller MP. Jag har kompisar som har köpt BF3 för att de vill spela SP, de är inte intresserade av MP-delen. Alla varianter, inget är fel, ingen är rätt, det är en fundamental sanning i... 12/11 Ändå köper varje år hundratusentals cod spel, spelar max 10timmar och quittar. 12/11 Folk vill ju inte att den ska utvecklas, de vill ju "känna igen sig", de är nöjda och vet vad de får. Det är andra som vill att CoD ska utvecklas som ständigt jämför det med andra produkter. 12/11
Skicka en rättelse