"Det är något du ska kunna spela för alltid", säger Bethesdas Todd Howard.

Antalet uppdrag, quests, är i praktiken oändligt i #Skyrim, enligt #Bethesda. Tack vare titelns "Radiant Quest System" genereras slumpmässigt nya äventyr så att det alltid ska finnas något nytt att göra – även efter att du slutfört de större huvuduppdragen.

Efter att du lirat klart all story hos spelets factions kommer nya uppdrag att slumpgenereras där också.

– Världen är antagligen den specifika saken som utmärker Skyrim från andra spel. Känslan i spelet är att det är något du kan spela för alltid, säger Bethesdas Todd Howard.

Hur lång tid planerar du att äventyra i Skyrims inbjudande fantasivärld?

Word, det skulle vara nice :P 14/11 Jag är nöjd så länge det finns gott om mobs, en tung boss och lite fin gear att få ut av det. Jävla sköna strider :P En 3d-person mod som tar bort den lite sega styrningen hade suttit gott. Får ta leta om det finns. Riktigt nöjd med dom tunga swingarna... 14/11 Gott, snart klar med main questen och har gjort Companions quest line. Börjar väl bli dags att köra lite misc questar. Werewolf F-yea! 14/11 Måste hålla med föregående talare. Jag tyckte inte om oblivion särskillt mycket, så var skeptisk inför Skyrim. Men jag fick smaka, började i fredags och satt till igår. Fastnade i ett låångt sidequest på lördagen till 06:30. Kommer inte ihåg senast ett... 14/11 Spelat 20+ timmar, sjukt bra spel. Ljusår bättre än Oblivion. 14/11 Tycker skyrim var drygt och stelt, alla npcs känns som robotar och stridssystemet var kass. Ångrar att jag investerade i skiten. 14/11 Låter lite som "Daily quests" i WoW, inte allt för underhållande med andra ord. Nåja, spelet levererar nog så bra ändå. 14/11 Tack för svar, det blir till att testa. 13/11 Gryyyymt! Hoppas det inte innebär att det är de gamla uppdragen som slumpas upp, så det blir repris på det man redan gjort. Hur som helst, winning! 13/11 Jag tänker nog spela detta från och till, fram tills Fallout 4 släpps :) Skyrim är typ som Fallout, ja. Fallout 3 är av samma spelmotor som Oblivion. Fallout 4 kommer med största sannorlikhet ha samma spelmotor som Skyrim. 13/11
Skicka en rättelse