Räkna inte med att kunna logga in på Battlelog om du köper Playstation 3-versionen av Battlefield 3 via Playstation Store.

De av er som valt att köpa Playstation 3-versionen av #Battlefield 3 via Playstation Store kan glömma förhoppningen om att kunna logga in på multiplayer-tjänsten Battlelog. Just nu finns "problem" med denna versionen förklarar Electronic Arts, och i dagsläget finns ingen information om när det akuta problemet lösts.

EA jobbar självfallet på en patch, men tills vidare får vi alltså rekommendera er att köpa Battlefield 3 i butik om det är PS3-versionen du är ute efter.

Vilka tror du satte press på utvecklarna ;) Dom skulle ha fokuserat på pc only, ovärt att utveckla spel till consol - leder icke till någon ny typ av teknik... 14/11 När kommer battlelog som app till iphone och andriod, vore kul om den släpptes medans man fortfarande har nått kvar att låsa upp i bf3 14/11 Om jag minns rätt var BF2 lika katastrofalt vid lanseringen och jag minns att BC2 var extremt buggigt när det släpptes också. Jag minns inte hur BF1942 var men jag har fått uppfattningen att DICE inte kan göra stabila spel. Däremot så kan de göra väldig... 13/11 Och? Tanke på att BF3 är ett MP-spel så kunde EA ha släppt spelet fritt på tex TPB (idag behöver man inte betala ett öre för distribution, om man verkligen vill). Sedan kunde alla tanka hem spelet och installera det och bränna över det till DVD eller... 13/11 Det var tänkt först att BF3 skulle släppas i november, men EA ville (såklart) hinna före CoD och satte releasen till 27:e oktober istället vilket kanske fick Dice att stressa en del. De tidigare BF spelen har varit riktigt bra eftersom då har inte EA... 13/11 Aj nu får jag snart flens polisen efter mej för att jag glömde ett d i spydde:) 13/11 Tråkigt för dom att det är problem. Själv tycker jag att bf3 är sådär har inte hunnit komma in i det så mycket för att jag spelar snäppet bättre spel(tycker jag) Dark souls å Uncharted3. Hörde nyss om någon bekant som hadde piratat skyrim på sin dator... 13/11 Jo, just MW3 jag tänker på. MW3 har inte mycket nytt som MW2 inte redan hade, inte ens en grafik uppdatering. Jag vet inte hur det är för andra men jag kan inte se det mer som än expansion än ett helt nytt spel. Det är som Heart of the Swarm till SC2,... 13/11 ...större expansion? till vaddå? BF2 eller? tänker inte på MW3? 13/11 SP problem så stämmer ju det du säger. Men storskaliga problem som online med allt som pågår är nog svårt att simulera förrän stora massan kopplar upp sig. Dock borde de har lärt av tidigare spel - man det kanske inte varit samma rusning då. 13/11
Skicka en rättelse