Tanka hem modden som förvandlar alla äckelspindlar till björnar eller krabbor!

Skaffade du #Skyrim i fredags men stelnade av skräck inför alla vidriga Frostbite-spindlar i grottorna? I sådana fall är det dags att tuffa till sig igen, för nu har en mod släppts för alla er som lider av spindelfobi.

"No Spiders"-modden förvandlar alla spindlar till björnar – eller mudcrabs, om du hellre föredrar det. Modifikationen går till och med så långt att den tar bort en laddningsskärm där spindlar figurerar. Värt att notera är att det bara är själva utseendet som ändrats, men skaparen "Luthien Anarion" hoppas kunna slipa till modden ytterligare några varv när #Bethesda släpper lös Creation Kit-paketet.

Den som verkligen vill totalförinta alla spår av spindlar gör också bäst i att tanka hem "No Spider Webs"-modden, som byter ut allt spindelnät mot mossa eller raderar det helt och hållet. Better safe than sorry, som man säger!

Hahaha.. Från spindlar till Pedo bears... 17/11 Jag gjorde samma sak, tog tag i min spindelfobi genom att skaffa mig en spiderling att ta hand om. Funkade ju jättebra, gick från att inte kunna sova i samma rum som en spindel setts i till att pyssla på med spindlar och andra kryp som hobby. :) 16/11 Sök hjälp istället. Själv köpte jag mig en fågelspindel och blev av med min fobi. 16/11 Nej, i denna tråden samlas folk som inte vet vad "fobi" är. De tror att fobi betyder att man "ogillar" något. 16/11 Visst har jag det, höjder och flygande insekter (getingar, bin etc). Så, nu har jag "kommit ut" ur garderoben ^^ Har man fobier som stör en kan man få hjälp/terapi så man slipper dem, och det bästa sättet att bli av med dem är att möta dem. Under en stu... 16/11 Spindlar är mysiga. :) https://www.youtube.com/embed/pA0ffVBw584 16/11 Själv tycker jag det är svinläskigt med spindlar i verkligheten. Gillar väl inte direkt spindeläckel i spel heller, men så länge det är "på låtsas" och man kan slå ihjäl asen med ett svärd eller valfritt tillhygge så känns det ganska okej. Då blir det... 15/11 Äh, spindelfobi är ju jättelätt att bota. Sluta vara sånna fegisar och ta tag i problemet. :) 15/11 Hahahah Nästa pryl på klassificeringen blir, innehåller spindlar skorpioner, ormar, folk som rökar, stora myror och feta personer som äter. VARNING MC donalds är med i detta spelet, personer med hjärtprobelm eller stark hunger varnas! 15/11 haha va? Lustigt, men personligen skulle jag bli räddare om jag mötte en björn i grottan o_O 15/11
Skicka en rättelse