Många Battlefield 3-lirare har klagat på den extremt starka ficklampan som bländar folk på enorma avstånd – nu lovar Dice att "nerfa" den i en kommande patch.

De av er som spenderat tid med #Dice:s shooter-lir #Battlefield 3 har antagligen stört er på den extremt starka ficklampan som har kapacitet att blända folk på över tio meters avstånd – i fullt dagsljus! Nu avslöjar våra svenska ficklamps-fetishister att den kommande patchen kommer "nerfa" ficklampan.

En "före/efter-bild" på ljusets minskade intensitet ser du i rubrikbilden. Vad tycks?

Andra spelbalanserande grejer planeras också. Dice funderar på att ändra effektiviteten hos rörliga AA-vapen samt hur man ska kunna reparera jet-planen på ett smidigt sätt.

Vilka balansändringar skulle du vilja se i Battlefield 3?

Indeed... flygplanen känns rätt meningslösa som de är nu. De har minimal impact på striderna på marken. Man kan inte ens lita på att de slår en stridsvagn eller två under en hel omgång, bästa man kan hoppas på är att de dödar några helis. Men var är A-1... 18/11 Lite mer klagomål, spelat rush hela dagen. Banorna är absolut inte gjorda för 64 spelare och inte ett dugg genomtänkt för 32 spelare då Def har övertag på nästan alla banor. Kharg Island.. 2 båtar för landstigning? Ska 8 personer stå på hangaren med sni... 16/11 Flares är bra som dem är. Banorna är små och det kan va ganska många som låser på en. Inte nog med att ett flygplan gör sjukt lite damage jämfört med hur snabbt fordon/infantry laddar om. Om dem ska göra flares mindre effektiva så borde dem öka damagen... 16/11 Support klassens machineguns borde träffas hårt av nerf bat! Det e helt omöjligt att aima n'r man blir lite sprayad av MG's och när dem sitter 100-250 meter bort och sprayar kan dem ta hur lång tid som helst då distans synen blir helt suddig som satan... 16/11 Härligt! Dock brukar vapenlampor ha förmåg att blända en ganska ordentligt på 5-10m avstånd i dagsljus. Beprövat själv tyvärr. Är det bara jag som stör mig på att när man trycker M så får man bara upp en förstoring av mini-mapen? Alltså inte hela kartan... 15/11 låt ammo på raketer ta längre tid att få tillbaka från supportbagen, less på 20 pers med raketgevärskrig öka antalet sekunder på flares eller begränsa antalet så man måste fylla på vid basen eller något AA är jäkligt kraftig mot heli och inf, bättre o... 15/11 Håller med folk.. vad har hänt med kartorna i spelet? Riktigt små... 15/11 Tackarrrrrrrr! 15/11 Jag har en idee om hur man kan reparera jet-planen på ett smidigt sätt. Återinsätt orginalen sättet från dem förbaskade orginal spelen! Base Reparation FTW Annars ne. Har tappat intresset för lögnen dem kallar "Den sanna uppföljaren till BF2". Snarare... 15/11 även om du inte tycker om dom så finns det folk som gillar dom banorna ju :) men nästa uppdatering skulle väll innehålla nya banor? eller har jag fel? 15/11
Skicka en rättelse