Nolltolerans när det gäller fusk, säger Dice med en synnerligen myndig stämma.

#Battlefield 3 har nu funnits ute ett antal veckor och när flera miljoner spelar flitigt kan det hända att nya buggar dyker upp. #Dice har på officiella Battlefield-twittern låtit meddela att de verkligen inte tycker om dig som utnyttjar dessa buggar.

– Den här veckan har vi bannat hundratals förbrytarkonton alternativt återställt statistisken när dessa utnyttjat systemet (exempelvis vid boosting). Vi arbetar på att banna så många människor som möjligt så fort det bara går. Vi har en nolltolerans-policy mot fusk, twittras det.

Exakt vad det är för buggar som utnyttjas är inte helt klart, men bland annat IGN spekulerar i att det är en ingenjörsbugg som låter samarbetande team reparera i all evighet i hardcoreläget. Ta dig ett glas vatten och ögna igenom officiella twittern för mängder av notiser om hur mycket de tar fusk och fulspel på allvar.

Vad definierar du som fusk och fulspel?

vill man låsa upp vapen så spelar man TDM eller conq med +500tickets känner en som har typ 350.000p på engi han och en polar gör som dom gör i filmen på random tom server 16/11 De borde tänka på saker innan dem säger saker :P 16/11 Precis va jag menar med min föregående post också, det är inte spelarens fel om det finns buggar i spelet, inte heller är det spelarens fel om han utnyttjar dom. Det är dom som fixat spelet som skall ta ansvar för att buggen finns. Men DICE verkar inte... 16/11 Precis va jag menar med min föregående post också, det är inte spelarens fel om det finns buggar i spelet, inte heller är det spelarens fel om han utnyttjar dom. Det är dom som fixat spelet som skall ta ansvar för att buggen finns. Men DICE verkar inte... 16/11 Vad sägs om att sluta slöa och patcha bort buggen istället? 16/11 Rätt åt er som fuskat. Heja DICE! :) 15/11 Om du och 9 personer till ska inta en godisaffär medans 10 andra ska hindra er.. Om då tre stycken ur ditt lag försvinner längs med gatan och spelar kula istället... då kan det hända att lagen blir ojämna? Är de tre schyssta mot de andra som är godissug... 15/11 Såna som hackar ska bannas, men varför i helvete ska folk bli bannade för något DICE fuckat upp? Patetiskt. 15/11 Såna som hackar ska bannas, men varför i helvete ska folk bli bannade för något DICE fuckat upp? Patetiskt. 15/11 Ibland undrar man om folk som klagar på att det inte går fort nog har någon verklighetsuppfattning. det kan vara så att det är kod som har tagit veckor/månader att skriva som ska göra om. om vi tex jämför det med att bygga en fabrik (2-5 år) vilket ett... 15/11
Skicka en rättelse