Call of Duty-utvecklarna förklarar att onlinetjänsten Elite riskerar ställas in till pc.

Inte nog med att #Activisions onlinetjänst försenats och förenklats till pc – nu verkar det som att Elite kanske inte dyker upp alls. I ett kortfattat twitter-meddelande förklarar utvecklarna #Beachhead att de "inte kan garantera" att Elite når utanför konsolsfären.

– Vi jobbar mot en universell Elite-upplevelse men vi kan inte garantera om eller när en version kommer bli tillgänglig för pc, tvittras det.

Sedan tidigare är det känt att den eventuella pc-versionen av Elite blir ett mindre kraftfullt verktyg än konsolmotsvarigheten. Att flera features och mycket innehåll försvinner kompenseras med att användarna får tillgång till allt pc-tjänsten erbjuder gratis.

Ja, som pc-entusiast i dagens spelbransch är det inte utan att man känner sig lite som en antastad dinosaurieunge emellanåt.

Lirar du #Call of Duty: Modern Warfare 3 på pc och är Elite i sådana fall något du skulle sakna?

Tack till chaxman för detta #nyhetstips!
Vilken tjänst använde du för att betala? Alertpay eller Moneybookers? Är de bra, seriösa företag? Ursäkta de 1000 frågorna :) 22/11 Man ska aldrig nöja sig med ett spel. Den enda anledningen till att CoD inte har varit revolutionerande sen CoD2 är för att dra in så mycket pengar som möjligt. Man ska aldrig nöja sig med något som är bra, man ska alltid försöka göra det bättre. 16/11 Min bror, jag och en kompis har köpt från den sidan. Vi alla fick koderna efter fem minuter. Att det är blandade åsikter är dels för att vissa koder blivit "bannade" eller avstängda på vissa spel. Steam koder ska inte kunna bara stängas av sådär, sen... 16/11 Varför blir jag inte ens liite förvånad!? Kan dom inte bara skita i PC helt istället då.! 16/11 Battlogen har fungerat ända sedan betan. Börjar bli dags för folk att förstå att CoD både är ren skit och ser ut som ren skit i jämförelse med BF3. 16/11 men du förstår ju inte. Dom mjölkar ju inget egentligen! De dom har gjort är att man kan se MYCKET mera stats GRATIS än vad man kunde tidigare så det är inge mjölk lr hur? Och det man betalar för är DLC dom har alltid kostat och kostar till bf3 också... 16/11 De gnäller så på PC piraterna, men när de gör såhär så får de ju skylla sig själva. Bästa sättet att motvärka piratkopieringen måste ju vara att ge de som köper spelet unika funktioner som bara funkar för de som har en legit nyckel.. Men de kanske inte... 16/11 Hoppas de :) skit grejer endå 16/11 Bra, vi vill inte ha skiten 16/11 Oblivion 1 och Oblivion 2? O.o "Oblivion 1" heter The Elder Scrolls: Oblivion (fjärde spelet i serien) och "Oblivion 2" heter The Elder Scrolls: Skyrim (femte spelet). Dessa är inte kopplade till varandra som uppföljare och föregångare storymässigt sett... 16/11
Skicka en rättelse