Inte helt otippat har pc-, 360- och PS3-versionerna av Skyrim stött på mer eller mindre irriterande buggtrubbel. Men patchar till samtliga tre format är på gång.

#Bethesda är i full gång med patchar till sitt mästerliga #Skyrim. På sin twitter låter PR- och marknadsföringschefen, Pete Hines, meddela fansen att uppdateringar till samtliga tre format väntar runt hörnet, men säger samtidigt att vi ska ha tålamod.

– Patchar/uppdateringar tar lite tid. Det har gått tre dagar. Ta det lugnt, vi jobbar på det.

Han tillägger i ett annat inlägg:

– Vi fortsätter att jobba på uppdateringar till samtliga plattformar för att lösa buggar och prestandaproblem.

På installerade spel till 360 finns en grafikbugg som temporärt skalar ner texturerna för att sedan inte skalas tillbaka upp. Även PS3-versionen har problem med texturer och för en del pc-spelare har Skyrim hängt sig. Förhoppningsvis är problemen snart lösta. Hines råder spelarna att rapportera problemen genom att fylla i ett formulär på Bethesdas sajt, snarare än att kontakta honom direkt.

Det har väl kraschat någon gång (3-5 max) Och jag hade problem med "esbern" questen som många andra. förutom det så har spelet flytit på skitfint på min PC och min PS3a. Och jag gick precis över min 80e timme. 17/11 Konstigt.. Har spelat i några timmar nu på PS3an, level 23 och har INTE märkt av någon bugg alls. Förutom giant-flyget men det tyckte jag inte på var någon bugg i sig. Föll av skratt bara, haha. Gillar inte UIn bara.. Speciellt inte "Favorit"-menyn. Had... 17/11 Så; om de får in en move som tar 50 HP på din karaktär och du bara har 50 HP... då ska du fortfarande vifta och slå? Det finns god mode tror jag ;) 17/11 Dom borde fixa fiendernas finishers, dom kan enkelt döda en utan att man har någon chans. Hatar det. 17/11 och inga superdrygalabyrinter i skyrim vad jag vet, som i fallout 3 .. jag gick vilse i ett skyddsrum, och tog ungefär 8 timmar att hitta utgången .. ;/ 17/11 hoppas dom fixar den urusla frameraten i städer.. är typ 20 oavsett inställningar(förutom allt på low(men är för fult)), när det är 40+ annars på ultra 17/11 Äntligen kom det, GOTY !! Som har haft så många aspirater. Efter att ha sett alla usla trailers med stygg interface, fyrkantig styrning och konsoll grafik så valde jag att inte ens köpa detta spel.. ..när jag ändå köpte det så är det helt klart det bäst... 17/11 Summerar vad jag tycker om gränssnittet: http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/14/user-interfarce-skyrims-silly-choices/ 17/11 Jag som hade hoppats på att dom skulle fixa det gräsliga användargränssnittet för PC. 17/11 Gränssnittet är en enda stor bug... allvarligt. 17/11
Skicka en rättelse