Vi visste att det skulle komma och nu, innan releaseyran ens hunnit lägga sig, har Ubisoft bekräftat Assassin's Creed: Revelations första DLC.

#Ubisoft tillkännager att #Assassin's Creed: Revelations första DLC blir ett karaktärspaket till multiplayer-delen av spelet. Den 13 december släpps paketet, innehållandes privateer, corsair, brigand och gladiator, samtliga med bland annat unika vapen och taunts. Inte speciellt digert innehåll kanske, men så kommer den lilla samlingen inte kosta mer än fyra US-dollar, strax under 30 kronor.

Vår recensent tyckte att spelet var bra, men inte så mycket mer än så.

Så sant som det är sagt, men man får göra det bästa av situationen 17/11 Jao, det är ju PS3 det gäller. Synd det där. Men man kan väl alltid köra skype genom iPhone - inte samma gaming-känsla dock... 17/11 Det är nog som du säger, för att ni var motståndare. Jag kan tänka mig att det är till för att undvika ghostande mellan lagen. Utvecklarna glömde nog bort att ta bort funktionen till privat matcherna. Om ni spelar på pc så är det bara att ha skype på i... 17/11 Inget fel med det. Istället för en senare release, släpper man det vid ett bestämt datum och använder resterande idéer för DLC. Du kan ju princip ha hur sen release som helst för att få med alla saker, men om du har en plan med det du ska göra, finns... 16/11 SNES FTW! N64 FTW! N32 FTW! N16 FTW! N8 FTW! N-ALL VERSIONS FTW! (except WII and the other Nintendos! :P Mario-spelen äger på de gamla Nintendo och är svåra. 16/11 är spelen så jävla tomma nu för tiden så man måste utannonsera DLC nån dag efter release? väldigt osnyggt enligt mig. 16/11 Nu borde jag väl inte säga nåt nu innan jag har provat multiplayern ordentligt, men baserat på multiplayer betan så hoppar jag nog över den här och väntar på ett DLC till singelplayer (man kan ju hoppas) xD 16/11 Sakta men säkert blir detta AC ala CoD. Inte i spelstil eller nåt sånt men om dem ägnar sig åt att göra ett spel i ungefär 2 år kan det bli väldigt mycket bättre spel. 16/11 Ja jo precis, men verkligen, synd att dom inte tänke på det! OT: Längtar efter DLC, även om det är lite mjölkit! :) 16/11 Coolt, även om jag spelar AC mest för SP så är MP riktigt kul, speciellt nu i ACR när man kan ändra och justera din karaktär mer. Headset skall testas. 16/11
Skicka en rättelse