Activision menar att man uttryckt sig klumpigt och antyder att Elite nog är på väg till datorspelarna, trots allt.

Elite eller inte Elite, det är frågan #Call of Duty: Modern Warfare 3-spelare ställer sig. I går sa #Activision att man inte kan garantera att statistikverktyget/den sociala tjänsten Elite släpps till pc]. Uttalandet överraskade alla, kanske till och med Activision själva eftersom de nu gått ut med en dementi.

– Vi uttryckte oss klumpigt, säger företaget i ett uttalande till VG247. Målet har alltid varit att erbjuda Elite till pc. Det har inte satts en tidpukt för detta gratiserbjudande, så håll ögonen öppna för nyheter om det.

Kanske kommer denna vy till pc-spelarna framöver.

Fortfarande ingen garanti för att Elite faktiskt släpps till pc, men betydligt mer positivt än gårdagens besked.

Elite är en extratjänst till Call of Duty-serien som finns både i gratisversion och som prenumerationstjänst. Den förra förser användarna med statistik och annat, medan betalande användare för ungefär 400 kronor per år får dlc-paket, turneringserbjudanden, klanfunktioner, tv-sändningar och mycket annat. Tjänsten finns tillgänglig för PS3- och Xbox 360-spelare, men trycket vid lanseringen har varit så stort att prenumeranterna lovats en gratismånad som kompensation. För pc var tanken att Elite skulle släppas till Modern Warfare 3-premiären förra veckan, men så blev alltså inte fallet.

Du menar en av världens bästa spelmotorer va? Bara för att den är gammal är den inte kass. (quake3 i mitt hjärta) För övrigt är det här den smidigaste versionen av den jag har spelat. Kontrollerna är tighta, hit-detection är galet bra och all statistik... 18/11 Vad duktiga dom är.. Dom bygger en ny ''EXPANSION'' men klarar inte av att släppa typ en ''Battlelog'' till PC och det är antagligen för dom använder världens sämsta spelmotor som är uråldrig och har ett gäng slöa utvecklare som alla inte orkar nått ann... 18/11 Oooh, Id Tech 5 låter snuskigt mysigt :D 17/11 DLC är ju väldigt populärt bland pc-elitisterna? Bulletdrop på 100-200 meter är i princip obefintligt och de avstånden finns knappt på någon COD-bana än så länge. Tighta närstrider mestadels i stadsmiljöer är COD för mig. Det finns ett annat spel med... 17/11 Kalla mig gärna dum, men jag förstår inte vad du menar. Videon är småkul at best och har en del poänger, men vad hör det till den här diskussionen? 17/11 Tro mig det är lugnt, ni kan behålla skiten. 17/11 Sant, om treyarch håller på med sin nästa del i Black Ops just nu så blir nog det förhoppningsvis det sista Cod med den nuvarande motorn. Hoppas Activision inser att nu räcker det med samma motor. MW3 hade en del episka scener i kampanjen som hade blivi... 17/11 Jag spelar skiten på xbox 360 och det är underbart för alla på xbox live suger dasse. Har typ 2,8kdr och rushar som en idiot. 17/11 Betydligt intressantare nyhet... och viktigare. 16/11 Easy Simplified >Watch Bots Do It< http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU 16/11
Skicka en rättelse