Förra helgen spelade 10 000-tals betatestare totalt över en miljon timmar av Star Wars: The Old Republic. Men trots de enorma resurser som läggs på att få till en stabil release så är Bioware nervösa och paranoida inför det stora mmo-släppet.

10 000-tals testspelare förra helgen gjorde att totalt över 1 miljon timmar spenderades i #Star Wars: The Old Republic. En smått vansinnig siffra, särskilt som spelet inte släpps förrän den 20 december. Den enorma kraft som läggs på betan ska förhoppningsvis mynna ut i en smidig release, åtminstone om vi ska tro #Bioware själva:

– Vårt mål är en smidig lansering. Vi vill verkligen ge spelarna vad de vill ha. Vi vill servera dem en grym, stabil, högkvalitetsupplevelse. Det är vårt mål och vi gör allt vad vi kan, berättar Ray Muzyka, en av Biowares grundare.

En strategi är att begränsa upplagan som släpps vid releasen, ett sätt att kontrollera hur många spel som säljs och på så sätt göra The Old Republic mer stabilt. Mer exemplar kommer att släppas beroende på stabiliteten, men med försiktighet. Genom Origin kan Bioware och EA dessutom snabbt se till att få ut nya ex av spelet. Muzyka tillägger:

– Alla är försiktigt optimistiska, vi är alla paranoida.

Herregud, ska jag ta fram fakta på någon jag tror, snälla lär dig läsa. Skicka PM när du ser att Star Wars inte alls, notera inte alls nära alla wow spelare. Personligen tror inte de inte de får många alls :) 19/11 Du är nu medveten om att de recyclat så gott som alla mass effect animationer du kan tänka dig, 100 miljoner köper inte vad det brukade verkar det som. 18/11 Det är inget fel med animationerna, över sommaren har jag suttit framför SWTOR i 80-90 timmar och jag kan säga såhär, Bioware failar grovt på deras videos då det av NÅGON anledning tyder som att de har spelat in allt på extremt låg FPS, därav det "hacki... 18/11 Jag tror inte du vinner någon svårare PVP i arenan genom WOW om du inte är tillräckligt uppmärksam.. Finns alltid folk som är bättre än en själv och dom kommer inte låta dig stå och nooba dig så du måste tänka och göra saker för att överleva ^^ Hur kul... 18/11 Hade också varit nervös om jag utvecklat ett spel för 100+ miljoner och endast skapat denna soppan. 17/11 En fråga till de som spelat spelet, hur smälter karaktären in i miljön? Alltså såg att någon skrev "spelet ser stelt ut". Det var en av anledningarna till att jag slutade spela Warhammer online, och gick tillbaks till WoW. Såg ju typ ut som att karaktär... 17/11 Fast att jag är grymt skeptiskt till spelet så ser jag faktiskt fram emot att testa det med nyckel jag fick av er FZ! Tackar för den! 17/11 Star Wards? xD 17/11 Låter som Wow, när det kom : ) .. Saknar den tiden ... : ( 17/11 Tips: Fixa länken till testet på Nyckelsidan.. Den länkar till nåns inloggade profil... 17/11
Skicka en rättelse