Flera ledtrådar hintar om att det kan bli sand, pyramider och solsting som väntar i AssCreed-seriens nästa del.

Kommer #Assassin's Creed 3 bjuda på sand, pyramider och solsting? Ja, åtminstone om man får tro senaste numret av PSM3, som skriver att 2012 års AssCreed-uppföljare utspelar sig åtminstone delvis i Egypten.

Ytterligare en ledtråd kommer från slutscenerna i #Assassin's Creed: Revelations.

Varning, spoilers!

Enligt CVG uppmärksammar Altairs son Darim att en del böcker flyttats till Alexandria, Egyptens gamla huvudstad.

Om det innebär att Egypten faktiskt blir skådespelsplats för nästa numrerade AssCreed-lir låter vi vara osagt, men eftersom spelet släpps redan nästa år så lär vi bli varse om ryktet stämmer ganska snart.

Bilden kommer från Assassin's Creed: Revelations.

Jag anser personligen att det ska läggas lite mer fokus på äldre tider som franska revolutionen som BeeJac tyckte men att springa runt i en storstad med pricskyttegevär som Johntis skrev. Visst att jag helt klart skulle tycka det var fräckt med ett samt... 15/02 Grymt! Vore fränt att se ett Creed utspelas i Asien också =) 20/11 Asscred 4 utspelar sig i rymden med Mr spock som Co pilot! Nu är det tajm att göra något radikalt i denna serie, ta steget över till kina och japan och smaka action med riktiga fighters! Egypten?, hahah ja då blir vi jagade utav ramses i bandage och en... 20/11 Varning för nån sorts möjligt mild spoiler antar jag :p Kan la vara ett spel i nutiden även om det är i egypten? Känns som att folk ger upp på det direkt xD Tror personligen att det åt minstone blir mer nutid i nästa, eftersom det från början var tänkt... 19/11 Tyckte det första spelet var dåligt och gav upp efter det. Mycket av kritiken från recensioner stämmer ju också för föregående spel. 19/11 Själv sitter jag och håller tummarna för Franska Revolutionen. Det hade blivit ett riktigt najs AssCreed! 19/11 Hade varit ett lite för vågat spel skulle jag tro ;) 19/11 Hade vart najs, men det hade vart ännu bättre med ett som utspelar sig i modern tid. Springa runt i New York, Munchen eller nån annan storstad med prickskyttegevär. 19/11 Nu är väl Konstantinopel, dagens Istanbul vilket är huvudstad i.... Turkiet Ja. Och Konstantinopel är skådeplatsen i AC:Revelations. Så du kan inte ha mer fel i din kommentar. Det är helt riktigt. 19/11 Haha, Spoilers.. Började läsa typ 3 ord innan jag lyckades dra bort mina ögon, svårt att motstå men man vill väl inte förstöra hela spelet redan nu! 19/11
Skicka en rättelse