Ska du vara med och jäkta Star Wars-servrarna är det hög tid att avboka helgens övriga engagemang.

Sitter du och trycker på en nyckel som ger dig tillträde till stresstestningen av #Star Wars: The Old Republic och är frustrerad över att inte veta när den äger rum? Tryck i nya batterier i ljussabeln, för i helgen är det dags.

Testningen pågår den 25-28 november, det vill säga fredag till måndag. Exakta tider har vi ännu inte fått tag på, men alla som registrerat sig för betan kommer få information e-postad till sig i veckan.

Om The Old Republic får som det vill kommer världens alla Star Wars-fans bilda dubbla led utanför spelbutikerna när spelet släpps den 20 december.

Jag fick en invite igår men det verkar som att det är något fel på deras hemsida.. Står helt stilla när jag försöker ladda sidan. 22/11 Jag fick inte heller någon länk om det men när jag gick in på http://www.swtor.com/tester Så stod det att jag kunde börja ladda ner betan. Fick aldrig någon nyckel eller något alls där det stod hur jag skulle göra 22/11 Nä jag var inte med då jag inte hittade eller fick någon länk där man kunde ladda ned betan ifrån. 22/11 en quote från swtor forum.. If you have forgotten the answer to a security question please contact Customer Service via phone using the following toll free number: USA: 1-855-GO-SWTOR (1-855-467-9867) UK, Germany, France: +800 0246 9273 (+8000 BIOWARE)... 22/11 Gick inte att aktivera ett konto i tid, så trots att jag har en kod så blir det visst inget testande i helgen för mig... attan. :-/ 21/11 Förstår inte varför de skulle kräva att man ringer. Har de förtjänst på telefonsupport och därför inte löser det via webben, eller vad? Icke att jag sätter mig i kö till nåt utlandsnummer iaf. Då kan man istället skapa ett nytt konto, om de nu föredrar... 21/11 Samma här, launchern kukade ur helt när jag svarade på en säkerhetsfråga och visade loginbilden och frågebilden samtidigt, löste sig med att inte använda åäö i svaren. Förstår att för en del människor kan det te sig ofattbart att det finns längre alfabe... 21/11 Nu var det detta jag tänkte på när jag klagade på dina "exakt", men men skitsamma, min poäng var att jag verkligen inte håller med. För övrigt kan jag hålla med om att det inte är ett revolutionerande spel på något sett så är det välgjort och i mitt tyc... 21/11 Bra fråga ;) Du måste ringa deras tekniska support. Jag vet, det är uselt, men det är svaret de själva ger på supportforumen. Tydligen så ska de vara bra på att fixa det om man väl ringer iaf. 21/11 Jag kom runt det genom att ta bort alla å, ä och ö från svaren på mina Secret Questions. Systemet klarar inte av de tecknen.[/quote] Hur kommer du åt dina secret Qs när man inte kan logga in på sitt konto pga av de kräver svar på en fråga jag inte fyllt... 21/11
Skicka en rättelse