Ett stort benchmark-test visar hur ett optimalt Skyrim ter sig. Är ni redo för det snöiga riket i en upplösning av 2560 x 1600?

I ett ambitiöst benchmark-test har Techspot undersökt hur väl #Skyrim presterar med olika hårdvaror. De har även tagit jämförelsebilden från den lägsta grafikinställning ("low") hela vägen till den högsta ("ultra"). De har dessutom trimmat ultra-nivån ytterligare och på sätt skapat sin egna maxinställning med en imponerande upplösning av 2560 x 1600. Kolla in det åttasidiga testet själva för att se om ni ramlar av stolen av upphetsning.

Passa även på att kika på FZ:s nytagna ultra-bilder i galleriet undertill, med en upplösning av 1920 x 1080.

Techspots jämförande bilder:

FZ:s bilder (1920 x 1080, grafiken satt till "ultra")

Haha jo minsann. Vissa har gatt in i spelet med helt fel forvantningar verkar det som. Jag spelar Skyrim personligen sa lagt ner man formodligen kan komma och jag har inga problem med det. Tycker fortfarande varlden ar snyggt designad. Har till och med... 25/11 Har haft samma fel, det är grafikkortsdrivrutinerna som är korrupta! ominstallera dom så ska du se att det löser sig 24/11 Testade runt lite med Radeonpro för att hitta den bästa settingen för mina 6970's Så ni som har crossfire kan ju testa också. Mitt benchmark location är "dustman's Cairn" som ligger North-West om whiterun. Bara fasttravel dit och titta på borgen. Kom... 22/11 Ja, det är svårt att ha "debatt" om något så subjektivt som smak. Blir snarare bara en omröstning där alla har lika "rätt". Teknik är däremot mätbart och kan objektivt bedömas och jämföras. Det kan vara på grund av detta man väljer att diskutera på det... 22/11 Tjena är det någon som vet om man kan ha flera grafik moddar eller kraschar det om dom blandas ihop? 22/11 Det känns som om folk kommenterar två olika saker i vissa fall; tycker det är rätt självklart av bilderna att döma att det inte är det mest avancerade spelet när det gäller rent 'tekniskt', men det är ju absolut inget fel på art direction. Den slår det... 22/11 Lässvårigheter var det ja.. det handlade om hur eventuell hårdvara fungerar. Vad har fps specifikt med saken att göra? Nej, det gör näst intill ingen skillnad men vad har x i skillnad med saken att göra, jag snackade om att det är skillnad. 560ti betyde... 22/11 "[quote=Bla_Ze] " Lässvårigheter? Det är näst intill ingen skillnad alls om du jämför t.ex 2 processorer av samma modell. läs på lite innan du börjar pladdra. Hårddiskar förändrar in fps alls. Och hot via pm är inte häftigt, rapporteras och eventuellt... 22/11 Det här uttalandet är korrekt. 22/11 Dubekräftar här att du inte har en susning om hårdvara men för att leka lite med dig så kör vi på din linje... Vad skriver han att han har då? När det gäller massproducerade processorer så är inte en den andra lik... så om man i teorin skulle jämföra... 22/11
Skicka en rättelse