En viss cynisk britt har gjort en video som visar upp de karaktärsmöjligheter du får i Biowares december-aktuella onlinerollspel.

Youtube-användaren "The Cynical Brit" har lagt upp en över 20 minuter lång video som går igenom karaktärsskapandet i #Biowares storslagna onlinerollspel #Star Wars: The Old Republic. För att se alla tänkbara och otänkbara karaktärsuppsättningar du får tillgång till så gör du alltså bäst i att sänka blicken ett par snäpp.

Ta dig gärna en kopp té också, för att komma i passande brittiskt sinnelag.

Star Wars: The Old Republic släpps den 20 december. Är du psyched eller är du psyched?

Kommer det här vara precis som world of warcraft? Jag är hyffsat intresserad av att börja med ett mmorpg och har testat wow lite grann men gillade inte det speciellt mycket jag har lirat lineage 2 också som jag tyckte var mycket roligare 23/11 Gillar Jesses SWTOR video lite mer, förklarar lite mer, bättre osv. http://www.youtube.com/watch?v=4YkSvfZezb8 23/11 Önskar att han hade visat alla hårstilar och dylikt för male/female för både humans och "speciella" raser. Gillar TB. Det är något med brittisk accent... 23/11 Fasiken va folk klagar på den här då, om man kollar på WoW så är det ju ganska många val man har att välja mellan, även RIFT känns lite så så i jämförelse. Ska lira i helgen på stress testet, prova Bounty Hunter och Jedi Warrior, hoppas spelet är vad... 23/11 Done what? Fugly women? *badish* 23/11 Been there. Done that. *gäsp* 22/11 Var ju lite tråkigt att dom inte tillät tjocka female chars. 22/11 Ganska mycket variation där ändå, + att en del alltid har hjälmen på , andra inte, så kommer det inte vara så farligt att ha konstanta närbilder på dig och din tillfälliga grupp av "nästan-tvillingar" i flashpoints. Dock kan jag tycka att det fanns väld... 22/11 Har sett folk springa runt utan sina hoodies i såväl gameplay som i gameplay trailers så vet inte riktigt vad du menar? Bryr mig inte så mycket om karaktären då den kommer vara täckt med gear. Variation i gear finns då det redan finns videos ute om hur... 22/11 Grejjen är den att för jedi är hoodsen på allt, du kan inte ta av dom. Och för skinsen i allmänhet verkar det för tillfället vara väldigt tunt med variation = fail. Och nej, raserna dom har valt som spelbara atm känns inte sådär väldigt intressanta hell... 22/11
Skicka en rättelse