Xbox 360-folk kan prova Id Softwares senaste i detta nu, PS3-versionen släpps om ett par veckor.

Med ordspråket "bättre sent än aldrig" hängdande i ena mungipan släpper #Bethesda i dag en demoversion av #Rage, en och en halv månad efter spelets premiärdatum.

Smakprovet finns i nuläget endast tillgänglig för Xbox 360, en Playstation 3-variant lanseras den 6 december. Det ger dig möjlighet att känna på ett av spelets uppdrag, testa ett par minispel med mera. Vi har kontaktat Bethesda för besked om en eventuell Windows-demo, vi återkommer så snart vi hör något.

Jo MS viftade med lite "grönt", men jag tror att pengar är bra in i ett företag. Trots allt är ju Carmack C++-kungen och gör bland de grymmaste spelmotorerna. Doom 4 är under utveckling och borde funka allra bäst på dator. Så istället för att klaga, så... 30/11 jaha spelet har redan släppts haha vafan 23/11 Har själv funderat en del på sena demo:n. Min teori är solklart att dom inte vill förstöra hype och skrämma bort folk som förhandsbokar / köar / köper direkt. Sen kommer demot nån/några månader senare i hopp om att försöka övertyga den del som inte reda... 23/11 lönt, har klarat det för längesen...borde ju släppa demos innan spelsläppet som dom gjorde på den gamla goda tiden för sisådär 10 år sen kanske... 23/11 Ok? NU snart släpper de ett demo? Vad har hänt med id software? Minns när man fick prova quake II demot från pc gamer för att se hur spelet skulle kunna bli. Visst, mycket kan ju ändras i.o.m fullversionen men quake 2, men det var ju trots allt demot... 23/11 Tycker det bara blir trögare ju större ett företag blir. Jag tycker det borde vara ett smart drag för dom att göra ett nytt Quake 3 Arena, lägga krut på att göra en riktig multi pangare igen med kollosal grafik som slår igenom som Q3 gjorde, göra det... 23/11 Hehe Voodoo 2k det var tider det <3, jo håller med graffen på Q1 var grym då den kom ut... Det är sorgligt nästan hur det gått utför på spelbranchen i spelkänsla och hur låg skillcapen är på vissa spel idag, är väll RTS spel som fortfarande håller kvar... 23/11 Får mig o tänka på Halo Reach's demo som kom ett halvår efter spelet släpptes. Jag är ingen halo fan men det första jag tänkte var "Folk som ville ha spelet har väl redan köpt de?" 23/11 känns som dom fick slut på pengar eller nått, andra delen i spelet tog slut för snabbt. 22/11 Bara grafiken som var bra... 22/11
Skicka en rättelse