Playstations Europa-chef säger att det vore "oönskat" att PS4 lanseras för lång tid efter konkurrenterna.

Playstation 3 lanserades ett år efter Xbox 360, och det är ett försprång #Sony ogärna vill skänka #Microsoft när det är dags för nästa generations konsoler att inta spelvärlden. I en Eurogamer TV-intervju säger europeiska Playstation-chefen Jim Ryan att det vore "oönskat" att Playstation 4 lanseras för lång tid efter konkurrenterna.

Med Wii U-släpp nästa år och rykten om att nästa Xbox släpps 2012 eller 2013 så är frågan när Playstation 4 kan väntas ut i butik? Det surras åtminstone om att en Sony-studio numera fokuserar helhjärtat på PS4-utveckling, och ännu mer surr gör gällande att Sony-ägda #Guerrilla jobbar på Killzone 4 – för Playstation 4, måntro?

Ja, det är så mycket surr och burr just nu i spelbranschen att man blir alldeles tossig. När tippar du att vi får se nästa Xbox respektive Playstation?

Bilden: Playstation-pappa Ken Kutaragi håller stolt upp PS2 slim.

Yes, då missförstod jag :) Kör Boxee på datorn och PS3 som blu-ray spelare men kommer förmodligen köpa en Oppo så småningom då den presterar bra mycket bättre men jag tror och tycker det är dummt att skippa Blu-Ray den kommande generationen. Tyvärr så... 25/11 suger fett att att se filmer på konsoll iaf , eftersom fläktarna för ett jävla oväsen 25/11 Tja Oskar tror du missförstår vad jag menat att säga, Ja ser hellst min film i HD men jag gör det inte på mitt TV-spel utan på en media spelare som är gjord för film uppspelning med fjärkontrol och menyer anpassade för ett sjönt tv soff slappande. =)... 25/11 Du tror inte att folk kanske vill ha bluray för att det faktiskt är en bra produkt? Sedan jag skaffade bluray har jag inte köpt en enda dvd och antalet filmer jag faktiskt köper har vuxit exponentiellt. Jag skiter i om du inte "faller" för fullhd men... 25/11 Du kan ha rätt i att många kunder faller för orden full hd, hd ready eller blueray för det är ord de snappat upp och tror de är bra grejer, nu är inte jag för dvd formatet heller utan ser mycket hellre att spel lagras på minnes enheter i moln och laddas... 25/11 hoppas bara dom gör ett stort hopp framåt grafikmässigt.... det har stått still ett tag nu tack vare dom jävla skitsakerna ^^ men kommer ändå köpa ett ps4 eller 720 hehe 25/11 ps4 är samma som ps3 .. enda som skiljer är lite mer ram, och snabbare grafikkort. Hade ps4 inkluderat ett nvidia tesla så kunde det blivit intressanta spel.. och många generationer före pc 25/11 PS4 25/11 Har svårt att tro att de slutar sälja PS3 bara för att PS4 kommer. PS2 säljs ju fortfarande och det släpps ännu spel till den. Tror de kommer köra exakt samma taktik när en ny konsoll släpps. 24/11 Intel gör väldigt få komponenter i dagens konsoller, och de har inte fått ordning på någon vettig gpu-tillverkning. Deras HD Graphics 3000 kan ju knappast driva någonting grafikintensivt, och de tillverkas inte ens av Intel utan köps upp av Imagination... 24/11
Skicka en rättelse