DirectX 11 ställer till det med prestandan, vi har guiden för en tillfällig lösning.

Trots den extra månads utvecklingstid som Windows-versionen av #Batman: Arkham City fått dras spelet med problem. När spelet körs i DirectX 11 kan prestandaproblem uppstå, och tills dess att utvecklarna kodat ihop en uppdatering rekommenderas att man faller tillbaka på DirectX 9. Utvecklarna ber om ursäkt och förståelse, och bjussar på nedanstående tillfälliga lösning.

Klicka för mer information

Instructions for changing DX 11 to DX 9
The Launcher can be accessed on Games for Windows LIVE and Steam to change DX 11 to DX 9 in the Settings menu. Change both DirectX 11 Features and DirectX 11 Tessellation to OFF.

Games for Windows LIVE
Start > All Programs > Games > Right click on Batman: Arkham City and select Launcher > Settings
1. Open the Start Menu
2. Select All Programs and then the Games folder
3. Right click on Batman: Arkham City and select Launcher
4. Choose Settings then click on the arrow next to DX options to change

Steam:
Launch Steam Client > Library > Right click on Batman: Arkham City > Configure PC Options
1. Open Steam
2. Select Library
3. Right click on Batman: Arkham City and select Configure PC Options
4. Choose Settings then click on the arrow next to DX options to change

Batman: Arkham City släpps till pc i Sverige i morgon (det dök upp i USA i början av veckan). Xbox 360- och PS3-versionerna nådde svenska butikshyllor den 21 oktober och inte helt oväntat fick det ett varmt mottagande.

Veckans faceplant - (hade undivikts om jag spelat spelt) men mitt spel kom med instruktioner för Konsoll - efter viss förfrågan fick jag reda på att spelet till PC har med Catwoman DLC på disk och inte behöver låsas upp. Vore ju trevligt om de kunde bem... 04/12 Dom har ju verkligen skött releasen skitdåligt! Mitt funkar iaf än så länge o inga förlorade saves,...får hoppas att det håller sig så för visst fan är det kul!!! 27/11 jag tar tillbaka allt jag sagt. Läste på arkhamcity forumet att en snubbe som jobbar i spelbutik sa att spelet legat där sen i october och började säljas nu, han räknade med att det skulle komma en patch direkt som implementerar allt som rocksteady har... 27/11 btw ? LOL AT LÄNKEN " sa-har-loser-batman-sina-directx-problem" ahahahah 26/11 Ush, vad arg jag blir.. nu när man kört ut spelet, stängt av det sisådär 2 gånger, sen nu när jag starta det så ser jag att inte har något sparat alls? Ingen unlocks eller något? La fan ner 10 timmar idag bara för att free-roama med catwoman och nu måst... 26/11 Förstår vad du menar och jag har ju inte köpt spelet själv ännu, annars kanske jag varit lite mer irriterad. ;) Jag brukar vänta lite med köp tills jag läst recensioner och kollat youtube videos så man vet hur pass konsol-skadade spelen är. Men i detta... 26/11 Vad yrar ni om? Att Dx11 inte fungerar på releasedagen "Är inte hela världen". Det är en ofärdig produkt som inte funkar som det ska. Nej men låt dom göra som vanligt och sälj först och kanske fixa sen, specialpris för dig kompis! 25/11 Är ju inte det enda dom har problem med. Fick inte med Catwoman DLC koden i min skiva från CDON idag. Fy sjutton - först Ubisoft och nu så ståltserars det med att inte ett enda AAA spel har haft en vettig release för PC på hela året. 25/11 Precis! Att dom putsar på spelet och släpper en förbättrad version med stöd för DX11 funktioner, optimerar det för modernare hårdvara, är ju bara en bonus som tål att väntas lite på. Att dom misslyckades på "första försöket" är ju lite olyckligt, men... 25/11 Istället för att posta två citat och läsa om posten innan så kanske du är född i farstun..? 25/11
Skicka en rättelse