#Call of Duty var en av lanseringstitlarna till [[Wii]] men #EA tänker inte låta #Activision vara ensam med en andra världskrigspangare. Idag tillkännager de #Medal of Honor: Vanguard till Nintendos färska konsol samt Playstation 2.

ÅTERUPPLEV ANDRA VÄRLDSKRIGETS MEST HEROISKA ÖGONBLICK MED MEDAL OF HONOR VANGUARD FRÅN EA

Klassisk FPS-serie nu till Wii

Stockholm den 19 december, 2006 ? Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) offentliggjorde idag att Medal of Honor Vanguard?, det senaste spelet i EA:s spelserie Medal of Honor?, kommer att ges ut under EA? och släppas till Nintendo Wii? samt till PlayStation®2 i mars 2007.

Ikläd dig rollen som Frank Keegan, Korpral i 82nd Airborne Division och delta i strider över hela Europa. Upplev allt från Operation Husky på Siciliens stränder till Operation Varsity bakom fiendens linjer i Tyskland, där de amerikanska fallskärmsjägarna blev andra världskrigets stora hjältar. Spelet har spektakulär grafik som ökar känslan i de intensiva och episka striderna, där du är den drivande kraften för att befria Europa. Medal of Honor Vanguard är det första spelet i serien som släpps till Nintendo Wii och som spelare kommer man att kunna utnyttja det nya innovativa kontrollsystemet till fullo.

- Medal of Honor Vanguard innehåller en stark story som berättas på klassiskt MOH-manér. Vi ser verkligen fram mot att kunna erbjuda spelet både till PS2 och Wii, vilket kommer att ge fans en helt ny spelupplevelse, förklarar Matt Sentell, Senior Producer på EALA.

Spelet är utvecklat av EA Los Angeles (EALA) och har ännu inte fått någon åldersrekommendation från PEGI. För mer information besök www.mohvanguard.ea.com.

Klart åldern kan ha betydelse. Eller i alla fall om man lärt sig något under de åren man genomlevt. Vi kan ju direkt inse genom att läsa dina inlägg att du inte lärt dig så mycket alt. inte är så gammal...är det på grund av att du står utanför Monkey... 24/12 Klart att myndighetsåldern har betydelse, den ger dig nya rättigheter och skyldigheter. Du får då som egen person ta eget ansvar för dina handlingar och dess konsekvenser, medan när man är som du och är 16 år så läggs i stort sett allting på ens föräldr... 21/12 Salinsky: Detta är en öppen varning till dig. Ta och skärp till dig nu va? Man är inte på ett spelforum om man föraktar gamers. That's make no sense. Dessutom är det extremt löjligt att bjuda in till slagsmål. 20/12 och Dumlen. Myndighetsåldern har ingenbetydelse. Den säger inte att Nu är du " 18" nu är du en vuxen man/kvinna. haha ni är ju pantade. säg till om ni vill ta en fight nån kväll. 20/12 haha ni blir ju tillåmed arg hahah. Vilka är det som är Små barn som blir sur över data spel ^^ haha. 20/12 Har du inget bättre för dig patetiskt och löjligt fjortis. 20/12 Och du lyckas så väl. Skämt åsido, så tycker inte jag att du ska sitta och flamea folk när du själv inte ens nått myndighetsåldern. 20/12 Retas med er :) 20/12 Alltså, jag blir lite nyfiken. Vad får dig att besöka den här sidan om du nu har den inställningen till spel? 20/12 haha ok gör som ni vill då ^^ Träffar hellre Snygga å trevliga brudar ute på nån fest eller jobbar istället för å vara hemma å Odla Lökringar bara för å spela nått spel. Finns ju Kortlek är ju nog det ^^:) 20/12
Skicka en rättelse