Använd Nyckeln, unge FZ-läsare.

Som du säkert minns så delade FZ ut tusentals med betanycklar för stresstestet av #Star Wars: The Old Republic nyligen. Nu har vi nöjet att meddela att betan är i full gång, så har du inte redan loggat in för en weekend i sci-fi-land så kanske det är dags nu?

– Våra betaservrar är nu online. Ha så kul och må Kraften vara med dig!, tvittras det via officiella Old Republic-twittern.

Du kan spela till måndag.

Rätt kul att Blizzard lanserar en expansion som avskaffar just de där talang-träden, i och för sig bara för att ersätta dem med ett liknande system. Rent funktionsmässigt är Blizzard förmodligen fortfarande före, men det ska bli intressant att se hur... 30/11 Jag gillar det men älskar det inte ännu, kanske för att man kör skyrim paralellt. Har bara spelat upp två chars till runt lvl 10, men som sagts förrut, röstskådespelet höjer känslan i varje uppdrag avsevärt. Sedan är det mycket kopierat från wow, till... 28/11 Utveckligen från WoW är alldeles för liten medan det är för många års skillnad. Utvecklarna måste komma på nått nytt nu... Jag vill ha Diablo 3 och/eller Tera Online. (Och ja, jag har beta konto på alla tre) 28/11 Det som stoppar mig från att köpa det vid launch är att dom vill ha 50kr extra för head start. 27/11 Väldigt blandade intryck. Rent grafiskt tycker jag att det funkar, med en del glitchar här och där. Gameplay, jag vet inte... Questsen jag körde funkade helt ok, men tycker att UI var ganska plottrigt. Ganska laggigt också, men det får man ju räkna med... 27/11 Underbart spel, kul att köra Bounty Hunter och Sith Warrior :) 27/11 Mycket nöjd med det jag lirat, Lvl 14 Jedi Knight Guardian. Inte upplevt några buggar och mycket stabil client, inga krasher alls. 15 december smäller det :P 27/11 Riktigt usla animationer, min gubbe springer runt och ser ut att ha en lightsaber uppkörd i röven... 27/11 Ok... ja det va ju skit att man missade det då... 27/11 Jag hade fullständigt fel angående SW:TOR. Jag trodde det skulle vara segt, fult och ha dåliga animationer. Men ack så fel man kunde ha! Spelet är faktiskt skitkul, med riktigt bra story, extremt stora kartor, OK strider och OK animationer. Gillar fortf... 27/11
Skicka en rättelse