Världens bäste fotbollsspelare ska börja samarbeta med EA Sports och Fifa-serien – debuterar på omslaget för Fifa Street i mars.

Lionel Messi, allmänt ansedd som världens bäste fotbollsspelare, har övergett sitt reklamande för #Konamis Pro Evolution-serie till förmån för #EA Sports och Fifa. Redan i mars nästa år ska Messi synas på omslaget för det kommande Fifa Street-spelet.

Tidigare har Messi synts på omslagen för PES 2009, 2010 och 2011.

EA Sports är nöjda med att ha lockat över stjärnan till sin serie.

– Vårt Fifa-varumärke är det bästsäljande sportspelet i världen, och Lionel Messi är den bästa spelaren i världen. Så denna överenskommelse är verkligen ett partnerskap mellan superstjärnor. Med Messi i vårt lag så har vi världens bäste och mest spännande spelare som hjälp för att EA Sports ska kunna bibehålla sitt globala ledarskap under de kommande åren, säger EA Sports-chefen Matt Bilbey.

Messi själv är också nöjd. Han har säkert fått en hel del kosing för att vara det.

– Jag vill vara en del av teamet bakom det bästa fotbollsspelet i världen och associeras med det fantastiska EA Sports-namnet. EA Sports är ett märke som delar mina värderingar om kreativitet, excellens och socialt ansvar, säger Lionel Messi.

Skicka en rättelse