Kom inte med i den senaste pc-patchen, Battlefield 3-lirarna får fortsätta bländas ett tag till medan Dice jobbar på en lösning.

Är du #Battlefield 3-älskare så är risken stor att ficklampan otippat nog är ditt främsta hatobjekt i spelet. Som många påpekat är nämligen ficklampan och de infraröda mörkerkikarna extremt starka – och de används för att blända motspelare på långt håll även i dagsljus!

Vi hade räknat med att Dice skulle ha sett ljuset och fixat till grejerna till pc-patchen som släpptes den 22 november, men nu avslöjas att Battlefield-spelarna får vänta ett tag till.

– IRNV- och ficklamps-fixar kommer i en senare patch. Kom inte med i denna. Vi ansåg att de här ändringarna var så viktiga att de inte kunde vänta, tvittrar Dice-anställde Daniel Matros.

Vad tycker du om ficklampans finurliga användningsområden i Battlefield 3?

En "före/efter"-bild på ljusets minskade intensitet ser du i rubrikbilden.

Som Sniper är det enbart positivt när fienden springer runt med ficklampa och lasersikte, man ser dem ju direkt över hela banan. Tappat räkningen på hur många kills jag fått enbart tack vare att fienden visar sin position så tydligt med ficklampa/lasers... 02/12 IR i IRNV sammanhang är endast en ljuskälla som hjälper NV att se där inga andra ljuskällor finns. Det fungerar inte alls som i BF3. Även med en IRNV så ser man grönt som i bilden ovan som någon postat. IR står för enbart infrarött ljus, INTE värmekamer... 28/11 +1 27/11 3+ år i utveckling och de har inte kunnat balansera en sådan irriterande sak? De kan inte ens spela sitt eget jävla spel ens. begärt pengarna tillbaka på mitt Bf3 då det inte håller måttet. 27/11 Ptja, det heter ju Infra Red Night Vision. Det kan man ju tolka på några sett. Men ska man tro spelet så verkar det ju helt klart vara någon slags blandning mellan bildförstärkare och IR kamera. 27/11 Lär dig att ingen tycker du är tuff når du trollar på nätet. 27/11 Lär dig att citera /facepalm..... 27/11 Problemet är väl att den är mer som en bildförstärkare kombinerad med FLIR. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f2/Passivhaus_thermogram_gedaemmt_ungedaemmt.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/Nightvision.jpg 27/11 BTW så borde ficklampan bli täckt av "krutslagg" efter ett halvt skjutet magasin... 27/11 Nej din kommentar är årets flop, vad tycker du att den tillför? För övrigt så tycker jag att dom borde fixa ficklamporna asap, finns inget störigare än när folk i det egna laget inte fattar att dom bländar sina teammates... :p 27/11
Skicka en rättelse