När en hel galax är i fullskaligt krig har du kanske bättre saker för dig än att leta rymdstenar, låter Bioware dig veta.

I #Mass Effect och #Mass Effect 2 hade du möjlighet att samla diverse mineraler med hjälp av varsitt "minispel". I #Mass Effect 3 kanske du helt enkelt inte erbjuds denna möjlighet, för kom igen, jorden och resten av galaxen är på väg att utplånas av Reapers.

-- Jag tror att det jag vill få sagt är att om hela galaxen är i krig med Reapers, så har du antagligen viktigare saker att göra än att utvinna diverse mineraler från planeter, säger Aaryn Flynn till PCGZine.

Ja, han ville inte gå in djupare på vad uttalandet innebär, men vi skulle inte bli förvånade om det helt enkelt inte kommer finnas med ett liknande minispel i trilogins avslutande del. Istället kanske extra godsaker blir tillgängliga via flerspelarkomponenten, alternativt diverse sidouppdrag.

Du har väl inte missat att samlarutgåvan innehåller bonusuppdrag?

Åttonde dagen i mars 2012 släpps Mass Effect 3. Kommer du vara en av dem som kämpar för att rädda oss alla?

Jag behöver inte trolla om sanningen. 28/11 Skönt, det blev jäkligt tjatigt i ME2 efter ett litet tag :P 28/11 Nu måste du väll trolla 27/11 Inge mer "Probing Uranus!" "Really, Commander? -.-" 27/11 Skitsamma ändå, ME-serien suger ändå så. Den ABSOLUT sämsta serien nånsin. Körde klart 1:an och 2:an men kanske nångång då och då kom det lite kulig-heter men inget spel för mig direkt. 27/11 YaY!!! va bra. Det var bara jobbigt att leta mineraler i 1:an och 2:an (speciellt i 2:an) Fast dom borde ha med något liknande men ett annat system 27/11 Bioware vi snackar om så är någon förvånad? Deras filosofi är ju att ta bort och ta bort tills du har ett Gears of War med lättare RPG inslag 27/11 Mja... jag har svårt att tänka mig att trean skulle bli bättre än tvåan av det som man har sett. Med ME3 så är vi uppe i tre spel.. och ja, jag anser att tvåan inte hade någon story alls förutom vad som redan har hänt i ettan. Man har iofs blivit förvån... 27/11 instämmer totalt. Likt de "ökända" hissarna så tog Bioware den lata vägen och löste problemet med något som var ännu mer ointressant (överanimerade laddningssekvenser) Det fanns ju mängder av potential där. Likaså med rovern, ett problem var ju att milj... 27/11 Tycker det är lite synd faktiskt, men det passar in väl i storyn. Man hade ju faktiskt inte haft tid om situationen var på riktigt. Att samla mineraler var mycket roligare i 1:an än 2:an. Tycker jag i alla fall. Var alltid kul att landa på olika planete... 27/11
Skicka en rättelse