När butiksbesökare i USA pepparsprejar för att få tag i prissänkta varor är det betryggande att de flesta digitala godisbutiker låter dig införskaffa spelkärlek till lägre priser bakom din varma skärm. Dela med dig av dina bästa tips innan det är för sent!

I USA bjuder Thanksgiving-helgen till med en uppsjö av prissänkningar i princip överallt. Kulmen nåddes på fredag, Black Friday, när Walmart-besökare till och med utsattes för pepparsprejsattacker när lite väl ivrande shoppare ville ha tag i billigare prylar. Som tur är kan du som är sugen på datorspel enkelt få tag i många av de realiserade varorna bekvämt och tryggt hemifrån. Vi har tidigare rapporterat om Steams höstrea, men då flera stora aktörer har galna reor bör du spänna blicken i fler möjligheter.

Fast vi börjar ändå med Steam, där sista readagen (20 timmar kvar!) låter dig få tag i exempelvis #Fable III, #Dead Space 2 och #Driver: San Francisco till nedskjutna priser. Då Steam har över 1700 erbjudanden just nu rekommenderar vi dig dock att besöka huvudsajten och ögna igenom själv. Smaken är som bekant som baken, delad.

Även Gamersgate har en maffig rea på gång, där du via reasajten kan spana in sänkta priser på exempelvis #Metro 2033 och #Bulletstorm.

Impulsedriven som numer ägs av GameStop har även de tjogtals med godsaker för dig att sålla bland. Vad sägs om superkorta #Need for Speed: The Run?

Good Old Games har några godingar till halverat pris. Tänk #Stronghold, #Divine Divinity och #Postal.

Har du några tips vi missat? Vad tycker du att gemene FZ-uggla ska spana in?

Skicka en rättelse