Det sägs att vi kommer att få besöka kartor med namnen "Morning Wood" och "Italy" i Modern Warfare 3:s första tunga dlc-paket.

#Modern Warfare 3:s första stora dlc-paket kommer att vara ett kartpaket med fem nya platser att kriga på, enligt rykten. Namnen på dessa sägs vara Morning Wood, Concrete, Park, Italy och Overwatch. Den sistnämnda fanns i föregångaren så det kan röra sig om en remake. Vad tänker ni på när ni hör kartnamnen?

MW3 har som väntat blivit en braksuccé och är den största nöjesreleasen någonsin.

Var inte förren nu jag såg att folk faktiskt hade kallat mig för BF3 fanboy och allt. Det är det absolut sista jag är, jag har inte ens köpt BF3, och inte tänker jag göra det heller. Jag försöker att köpa många olika spel, inte bara indiespel, utan jag... 12/12 Jo jag spelar fortfarande mw2 emellanåt. Så ja till hör inte cod hatarna. Men saken är väl den att det är 2 olika spelstilar vi pratar om, eller ? Det är en enorm skillnad på att träna o spela i klan eller i publickträsket. Så man kan få erfarenhet på... 29/11 Det sa jag aldrig? det påstår du själv att jag gör. Men står det något skrivet om cod och en som lägger bf3 närmast sitt hjärta och börjar rata ner andra spel så klart jag blir less och tycker ni kan fan hålla er där det är skrivet om bf och lämna cod... 29/11 Är du född 1956 och beter dig såhär? When do people grow up.... 29/11 man behöver inte lira i clan för att spela som team. Jag lirade på servrar där lonewolfs och idioter inte var tillåtna utan åkte ut lika fort ifall dom höll på eftersom det var lite mer seriösa servrar. Jag snackar inte heller dynga om bf3 spelare. Jag... 29/11 Löjligt överpris. 29/11 Ja det var lätt o få koll på var din intelligens nivå ligger. O den här "grabben" byggde son första dator 1986. Det var väl innan du sket i brallan antar jag. O jag dömmer ingen innan jag har fakta på att de spelare inte fattar hur teamplay funkar. Har... 29/11 haha så du dömer alla för dåligt teamplay om dom spelarcod men flyttat till bf? Du grabben innan jag ens började med cod så lirade jag battlefield så jag vet mycket väl hur man spelar inom team där. Så du har inget att säga till mig om. Och det är inte... 29/11 O du inbillar väl dig inte att detta är ett cod forum. Shit väx upp grabben. Du får gilla vad spel du vill. Men borde ha lite bättre koll på var i tillvaron du befinner dig. 28/11 Om du och dina m8 håller borta från BF spelen (som ni ändå inte fattar bygger på teamplay o inte ego spelande) Så kommer vi sluta gnälla på ert patetiska ego spel MW3. OK 28/11
Skicka en rättelse