Kriget rasar i banpaketet som släpps i december, se hur det ser ut på en av kartorna.

I december förser #Dice #Battlefield 3-spelarna med dlc-paketet Back to Karkand, som innehåller tio vapen, tre fordon och fyra banor. En av de sistnämnda, Gulf of Oman, spelar huvudrollen i ett nysläppt filmklipp med drygt en och en halv minuts gameplay.

Övriga banor i paketet är Strike at Karkand, Wake Island (nån som trodde något annat?) och Sharqi Peninsula. Back to Karkand blir gratis tillgängligt om du köpt Limited Edition-utgåvan av spelet. Priset för övriga har vi inga uppgifter om i nuläget.

[video=10301]

Tack till silentium, anon_9452 för detta #nyhetstips!
Fuck gulf of oman, var är wake island? 29/11 HAHA! Vilket drag. Trailern lär bli bannad av Svenska Epilepsiförbundet! 29/11 Fan vill se ett BF3 Special Forces som det kom till BF2 med linbana och sådant! Fan vad coolt det var på den tiden! 29/11 Skulle gissa på assignments som dom har nämnt i någon intervju, att varje spelare får ett speciellt uppdrag som dom ska klara för att få poäng till att låsa upp nya vapen. 29/11 Kan bara instämma för på cod får du bara nya banor inga nya vapen ens. 28/11 Det är ju som sagt gratis till dom som har Limited, den som inte Limited, utan vanliga måste ju ha blivit tappad när den va liten, nää men seriöst, Jag lägger hellre 150kr eller vad det blir på denna DLC än COD's DLC. 4 Banor, (Episka allihopa) 10 Nya... 28/11 Ska prova det. Men tyvärr är spelet inte bra. Brukar inte tröttna på spel efter bara 30 timmar spel tid. BF3s största problem är att det försöker mätta för många personer. Inte är det bara buggigt som fan. Utan också o motiverande att spela. Förut tyckt... 28/11 Muhahahaaaah..."Gulf Of Oman" vs AA guns, nu jefvlar!! Denna bana var ju halvt ospelbar i BF2 pga flyg dominansen... Hoppas dock dom har fler tillägg i planeringen för BF3...vilket jag tror! :) 28/11 Hett tips; spela med kompisar istället för med randoms. 28/11 Vapen okej då, eftersom de går att använda på alla banor sen. Men fordonen är ju låsta till banorna så det kan man ju inte räkna med. Alla andra grejjer är ju bara trams och de får gärna dra ner på priset och skippa den skiten! 28/11
Skicka en rättelse