Zyngas Indiana Jones Adventure Time låter dig spela igenom händelserna innan Raiders of the Lost Ark. Officiell kanon, precis som filmerna i sig.

#Zynga växte till en gigantisk casualamöba när Farmville fick icke-gamers att förstrött fanatiskt dela med sig av borttappade kor och sedan dess har de kört vidare med exempelvis Cityville och Castleville. Du kanske har missat deras Adventure Time, som tidigt anklagades för att vara ett plagiat av Indiana Jones-varumärket. Nå, Zynga har offentliggjort att de anförskaffat rättigheter till användandet av Indiana Jones-varumärket och du kommer senare idag kunna spela igenom prologen Indiana Jones and the Calendar of the Sun, vilken utspelar sig innan händelserna i Indiana Jones och jakten på den försvunna skatten (Raiders of the Lost Ark).

Adventure Time är dock inte ett spel i samma stuk som Zyngas andra titlar, utan är storydrivet och handlar om att lösa uppdrag och ta dig framåt. Värt att ha i åtanke är att detta faktiskt ärlika mycket kanon, äkta story, som filmerna i sig.

Du finner själva spelet via den här länken. Zynga har även gått ut med att de till och med kommer använda sig av det klassiska filmljudspåret, såatteh...

Skicka en rättelse