Därför bör du ta dig en titt på Activisions nya trailer för Modern Warfare 3-tjänsten. Taskigt nog fokuserad på konsolerna.

Nu har #Call of Duty: Modern Warfare 3 funnits ute så länge att det nästan känns gammalt. Däremot har onlinetjänsten Call of Duty: Elite bråkat och kivats med gamers världen över. #Activision har snackat om att det närmar sig nysläpp lagom till början av december och därför är vi inte helt förvånade över att en ny trailer dykt upp som visar upp hur vissa funktioner är tänkta att fungera.

Vi gillade ju faktiskt tjänsten utifrån vår konsolrecension, men det känns bra mycket bättre när den fungerar. Lite intressant är det ändå att en miljon spelare hade betalat för premiumtjänsten redan efter spelets sex första dagar.

Redan nu har dlc-rykten börjat flyta runt, men för att sätta sprätt på tankeverksamheten undrar vi lite förstrött. Vad tror du kommer ingå i nästa Call of Duty-titel?

Filmen visar upp konsolanvändande, men det är än så länge tyst om den ändå väntade pc-varianten. Är det viktigt för dig som lirar på pc att få tillgång till Elite?

Bildtext: När våra hjältar inte är upptagna med att skjuta och annat våldsamt tycker de att det är ganska gött å simma omkring och titta på fiskar.

Skicka en rättelse