På morgonen släpptes #Cataclysms sista stora patch. I den väntar framförallt en avgörande strid mot Deathwing, draken som förra vintern skapade kaos i Azeroth och dramatiskt omvandlade många av de landskapen vi kommit att känna oss så hemma i sedan 2004. Kampen mot besten ser givetvis ut att bli något alldeles speciellt för #WoW-fansen. Vill ni inte förstöra överraskningen kan ni med fördel hoppa över nästa stycke.

I den första fasen ska spelarna hoppa fallskärm från svävande stridsskepp och försvaga Deathwing genom att förstöra hans hårda rustning. Den sista konfrontationen äger rum djupt inne i Maelstorm. Inför det stora mötet kommer du resa genom tiden och ta dig genom tre dungeons för att hitta det kraftfullaste vapnet som någonsin skapats, Dragon Soul. Förvänta dig många gigantiska bossar som står i din väg.

Andra nyheter i patch 4.3 är en "rädfinnare" för att spelare som inte är knutna till något guild smidigt ska kunna hitta kompetenta grupper. Du kommer också att kunna förändra utseendet på din armor i större utsträckning och #Blizzard har även gjort många balansförändringar. Läs mycket mer om patchen undertill och värm upp med trailern.

Klicka för mer information

[video=10315]