I slutet av 2012 släpps online-rollspelet Neverwinter. Fågel eller fisk? Den färska storytrailern kanske kanske ger en del svar.

Även om nya #Neverwinter är helt fristående från #Biowares klassiska #Neverwinter Nights är det ändå en del av en värld och ett namn som väcker förväntningar – och kanske en del farhågor. I slutet av nästa år släpps #Cryptics mmo och den färska storytrailern ger en vink om vad vi kan vänta oss.

[video=10317]

Atari har sålt Cryptic till Kineser "Perfect World". Och Perfekt World filosofi är att ge ut gratis MMO. Därför Star Trek Online nu blir F2P (Ja, så är det faktiskt). Neverwinter kommer bli gratis. 01/12 Kanske kan bli intressant, brukar inte vara mycket för MMO dock. Men får man skapa egna moduler som någon nämnde så är det nog garanterat att man åtminstone provar! 01/12 Haha, word ! Tänkte precis säga detsamma. Sen är det jävlig ttråkigt att NWN har blivit så jävla urvattnat, första spelet med expansioner ägde. 2an sög dock apballe och jag vet inte hur många expansioner det fick :'( 30/11 Jag spelade NWN för många herrans år sedan och kan säga att jag hade mina bästa gaming år under den tiden. Den kreativitet som NWN gjorde möjligt var helt galet bra. Moduler som kunde funka som MMOs, story som skulle få Warcraft, Elderscrolls och liknan... 30/11 Gratis mmo? Annars får det vara. 30/11 Trevliga är ju att man kan göra egna moduler. Nice. 30/11 och bara för att förklara, jag skrev inte citatet för att vara otrevlig. men jag tänkte "nwn 3!!!" fast sen läste jag om och insåg att det ska vara helt fristående, så jag tänkte bara peka ut så folk inte blir astaggade på något det inte är och börjar... 30/11 att Cryptic gör spelet räcker för att ignorera det! (och ja, det kommer från personlig erfarenhet) 30/11 Mitt uttalande var lite luddigt, ber om ursäkt. Menar att Neverwinter låter som en fortsättning på neverwinter nights 2 fast den är, precis som artikeln säger "fristående" från de tidigare spelet nwn I. 30/11 det är ju inte ett neverwinter nights 3? 30/11
Skicka en rättelse