Asiatisk Playstation-butik säger att miniexpansionen blott är sju dagar bort. "Ingen kommentar" säger EA till FZ.

Back to Karkand, ett paket med extra banor, vapen och fordon till #Battlefield 3, kan ha fått releasedatum. En asiatisk gren av Playstation Store har lagt upp tillägget och försett det med releasedatumet den 7 december, skriver Battlefield 3 Gamer och redovisar det med skärmdumpen nedan.

<img src="http://i.imgur.com/OJWcz.jpg" width="455"></img>

FZ har frågat #EA om de kan bekräfta eller dementera datumet, och de svarar att de varken kan göra det ena eller det andra. "Ingen kommentar", alltså.

Det är tidigare sagt att Back to Karkand släpps under december månad, men något mer konkret än så har inte sagts.

Back to Karkand blir gratis tillgängligt för de som köpt Limited Edition-utgåvan av Battlefield 3, medan vanliga dödliga får betala 150 kronor för fyra banor (Strike at Karkand, Sharqi Peninsula, Gulf of Oman, Wake Island), tio vapen och tre fordon.

Tack till jekib för detta #nyhetstips!
Ja ungefär.. skillnaden mellan low och ultra är inte så fruktansvärt som man tror.. mest bara skuggor och lite mer ljus här och där. http://www.youtube.com/watch?v=O91DRKcwBvA Kan ju säga att frostbite2 motorn är mycket bättre optimerad än frostbite1... 01/12 btw är det sant som dom säger att köra på low är som att köra konsol versionen ? xD 01/12 Har också ett 5850, 775 Quad 2.83Ghz bara och 4gb ddr2.. kan spela det utan problem på medium (high funkar till och med med runt 20-30 fps :o) så du borde ju klara dig med i5 och 8gb ram :P så länge som du uppdaterat din mjukvara. 01/12 Bortsett från att de sa för ett par veckor sedan att de skiftade fokus från pc till konsoll. Och då antagligen ps3. 01/12 Mappacket är installerat och klart (är med i den tunga 800mb patchen idag, kolla server browser).. bara å vänta nu då. 01/12 Är inblandat mycket med pengar och att EA inte gav ut BF1943 som lovat vid släpp till ps3 så dom satte in detta som kompesering istället (deras skäll men tror 86% av saken var att Sony gav högsta budet) 30/11 Kommer man bara kunna ha dom nya tanksen/planen/fodorna på dom äldre banorna? Skulle vara roligt om man kunde köra med den där dual jetsen på Caspian border 30/11 Bara att köra på. En kompis till mig spelar på en 4870 utan problem. Själv har jag en 5870 och det bara flyter på. 30/11 Lol på alla fanboys som tycker 150kr är billigt för några banor, vapen och fordon som redan fanns i BF2 medans de samtidigt skriker hur jävla giriga Activision är. *Suck* säger jag bara. 30/11 Om man inte köpte LE så betalar man 150 kr för att få back to karkand, enligt denna nyhet. Ett COD-DLC kostar däremot 120. ;) 30/11
Skicka en rättelse