EA:s soldatpangare spränger åttamiljonersvallen – totalt har 12 miljoner exemplar skeppats ut i butik!

Över åtta miljoner exemplar av "svenskspelet" #Battlefield 3 har sålts sedan lanseringen, avslöjar Electronic Arts-chefen Eric Brown. Tillkännagivandet kommer från en teknologikonferens i San Francisco som ägde rum häromdagen.

Den imponerande siffran innebär att Battlefield 3 sålt ytterligare tre miljoner sedan första veckans fem miljoner. Vi får också reda på att EA totalt skeppat ut över 12 miljoner exemplar av spelet till återförsäljare världen över, minus Iran.

Tycker du att supersiffrorna är välförtjänta?

"Den stora blaffan till chatbox måste man kunna ta bort." väldigt bra sagt. Var på en server där några kidds total spammade cheaten o bara tjötade en massa som inte var spel relaterat, så jag föreslog att de skaffade sig varsin mob istället. Gissa om... 03/12 Sa det lite fel. Ibland fastnar man på 10 centimeters objekt när man hoppar. Dem buggarna är som sagt bara en liten del, det va enbart några exempel. Anledning till att se det negativt är uppenbart. Spel och programvara är det ända i hela världen som... 02/12 vilket positivt 02/12 Ficklampa.. 01/12 Det är inga gamebreaking buggar, det är därför knappt någon bryr sig. Buggar kommer alltid finnas i spel, det tar alltid minst ett år innan något spel är "perfekt". En ny motor hjälper inte direkt heller. TV-Missilen "studsar" inte, själv kameran studsa... 01/12 Yes det är PC versionen. Håller inte med om att det är bland dem mest stabila spelen som släppts. Det är långt ifrån o vara nära spel som Deus Ex: HR, Shogun 2, Portal 2 osv. BF3 tar faktist prispallen på flest buggar i ett AAA spel. Som du säger så kan... 01/12 Jag har inte upplevt något av det du nämner, och då har jag lirat det dagligen sedan det släpptes. (+ Betan) Jag kan bara anta att de saker du nämner gäller SP eller co-op? Självklart finns det buggar, men jag tror inte jag någonsin har spelat ett helt... 01/12 Tycker BF3 är en riktigt tajt upplevelse, iaf på PS3. Det absolut enda jag stör mig på (och stör mig rätt mycket på) är att det är så vansinnigt kass att spela FPS med en handkontroll. När jag tidigare lirat BF-serien på PC har jag alltid legat i topp... 01/12 Bara sätta dig ner och börja prova varje liten detalj av spelet. Jag lovar att du inte kommer att hitta något som är buggfritt i spelet. Varje bit av spelet har någon sorts bugg eller fel design i sig. Kan nämna några. *Flygplan flyger sidles *TV Missil... 01/12 Blä, hade det funnits rättvisa så skulle vi pc ägare kunnat ha lämna tillbaka våra trasiga exemplar. 01/12
Skicka en rättelse