Färskt rykte gör gällande att EA arbetar på en Army of Two-uppföljare i Frostbite 2-motorn.

Lånar #Electronic Arts #Dices hyllade grafikmotor Frostbite 2 till en #Army of Two: The 40th Day-uppföljare? Ja, åtminstone om man ska tro på Kotakus anonyma källa så håller titeln på att knackas ihop för fullt i Montreal, Kanada.

Army of Four sägs innehålla co-op för upp till fyra spelare samtidigt, och Dice-anställda har tydligen kallats in som hjälp efter att utvecklarna haft lite problem med projektet.

Glöm inte att uppgifterna tills vidare är ett rykte så TA DET LUGNT och kasta inte yxan i sjön förrän du huggit ner fikonträdet, etc etc.

Har du lirat Army of Two-serien tidigare, och vad är i sådana fall dina förhoppningar på den tredje delen?

But will it blend? 03/12 Kan förstå att det det gör detta men samtidigt så förkortar det utvecklingstiden istället för att skriva en ny motor, vilket är tidskrävande och mycket svårt eller allmänt dyrt att köpa licenser för en annan. 02/12 Har ett Geforce gtx 560 kör lätt på över 30+ i fps på Bf3, så vet inte vad du gjort för fel med din dator.. 02/12 Förutom att grafiken i topp skick på medium spelar ingen roll när det vägrar stiga över 30+ fps med ett GTX 560 OC när man har en vägg framför sig. Skitsamma hur snyggt spelet är dock. Spelmotorn är kass rentav. Saker från version 1-1.5 som communityn... 02/12 Tror mest han vill gnälla på PC som vanligt. Höll med tills du började basha PC igen, det fick mig att dra på smilbanden, om någonting är det väl årliga COD och liknande idisslande serier som säljer otroligt mycket på sitt namn år efter år på konsolerna... 02/12 Kan nån tala om för mig vad mr positiv svamlar om? Hur kan nåt verka snyggt? Ser det snyggt ut ÄR det väll snyggt även om man använder knep och genvägar för att få det så. Med grafik i absoluta toppskiktet även på medium på mitt "gamla" 5850 kort.. din... 02/12 Det här kommer bli grymt! Mer Frostbite2 porr tack! 02/12 Att dra in din uppfattning av ett spel i en diskussion om grafikmotorer bevisar ju bara din okunnighet. DICE gjorde BF3 på sitt sätt och la till effekter som DOM tyckte skulle passa in, och det betyder inte att teamet som gör Army of Four kommer göra... 02/12 HAHAHA betyder det att Epic Games gjorde riktig jävla skitmotor när de gjorde UE3? :D logiken.. 02/12 Nfs on the run sög, tagit bort allt vettigt..Men BF3 var bra.. Vilken jäkla grafik motor som helst är bättre än den som varit i både ettan och tvåan av army of two! Menar stora textur fel vart man än vände sig mådde man illa av när helt plötsligt halv... 02/12
Skicka en rättelse