Röstskådis dabbar sig kungligt – borde kanske leta QA-anställning hos Bethesda istället?

Efter att #Resident Evil 4 utspelade sig i södra Europa och #Resident Evil 5 tog oss till Afrika så tycks det som att ej officiellt tillkännagivna #Resident Evil 6 låter oss ränna runt i Kina. The Silent Chief skriver nämligen att röstskådisen Wendy Moks profil avslöjar att hon spelar en "kinesisk bybo/zombie i spelet".

Profilen tycks vara försvunnen nu. Den gjorde antagligen någon hos #Capcom väldigt arg.

FZ vill påminna om att uppgifterna tills vidare är att betrakta som ett rykte så TA DET LUGNT och glöm inte att förbereda dig mentalt innan hundarna hoppar in genom fönstret.

Hoppas du på att få kinesa runt i nästa numrerade huvudspel i Resident Evil-serien, eller tycker du att det låter som en alldeles för risig idé?

Mänskligheten är ju mer en art, hudfärgen "bestämmer" rasen. Att klaga på att vita skjuts ner är ganska fånigt när 99% av alla spelhjältar är vita killar. När statistiken är annorlunda så kan man använda det som argument. Återstår att se om folk reagera... 04/12 Hah - Det klagas först när det inte är PK, det är väl ingen nyhet för någon. "rasism" går bara på ett håll i det politiskt korrekta samhället. Om asiater blir zombies ( i ett spel ) tvivlar jag på att det blir lika mycket rabalder om det. Dom lever mer... 03/12 Poängen är att människor är en art, underdelad i raser. Och vidare som du säger en ras går bra att panga i spel, men en annan går inte alls. Politisk korrekthet kallas det, och det bör bekämpas med alla tillbuds stående medel. Till exempel att upplysa... 03/12 .. Poängen var att ingen klagade när det var vita zombies.. 02/12 Människor är en art, som underdelas i raser t.ex negroider (typisk afrikaner) eller mongoloider (typiskt kineser/östasiater) samt kaukasioder (typiskt vita europeer) samt ett antal andra undergrupper. Rasism är när man lägger olika värderingar i de biol... 02/12 Borde väl inte säga så mkt eftersom Capcom själva är ett Asiatiskt företag. 02/12 Ja förr tänkte man sig för. Det var verkligen sista utvägen att börja skjuta. En mini-känsla av detta finns faktistk i Red Faction: Armageddon för det är inte alltför gott om ammo där. Jag stod nere i nåt hörn bakom nåt skydd som kunde förstöras och had... 02/12 +1 02/12 Resident evil serien är död för mig. 5an va rent av värdelös.... 02/12 Mänskligheten är en ras, och afrikan är en etnicitet. Varför skulle det vara rasistiskt? 02/12
Skicka en rättelse