Skyrim-patchen rättade till en del fadäser men lyckades samtidigt med konststycket att ge upphov till andra buggar, som de redan legendariskt baklänges-flygande drakarna. Nästa vecka ska problemen fixas.

1.2-patchen till #Skyrim var efterlängtad men en del av dess resultat blev kanske inte riktigt vad vi trodde. Bland annat flyger drakar baklänges och spelet känner inte längre igen aktiv magi. Men #Bethesda lovar att patcha, ja, patchen och låter via sin blogg hälsa att pc-spelarna blir först med att få ta del av uppdateringen nästa vecka. Konsolversionerna får sin del av patch-kakan senare under samma vecka.

– Bland annat kommer uppdateringen att fixa den sällsynta, fantastiska baklänges-flygande draken, säger Bethesda sådär lagom skojfriskt.

Utvecklaren lovar också, förutom korrigeringen av de nytillkomna fadäserna, en del andra förbättringar – exakt vad får vi reda på nästa vecka. Dessutom kommer de att fortsätta med patcharna de kommande månaderna, där pc-versionen ständigt blir först med uppdateringarna eftersom Bethesda kan kontrollera just den processen.

Ungefär som i Sverige, men här är det för att hålla ned lönekostnaden. Anställ en nyexaminerad kille för halva lönen. Det blir bra... eller? 04/12 det som är felet med usa.. "you are fired!" .. sen anställer dom någon med sämre kompetens och mindre erfarenhet av projektet. 04/12 Tidigare har moddare själva varit tvugna att fixa de flesta buggar då Bethesta struntat i det. Skyrim har många problem både med buggar och val av design/mekanik. 04/12 Absolut är det så att Skyrim har mängder med buggar, men det förnekade jag heller aldrig. ;) Det jag pekade mycket på var just CTD's osv, men intressant att det var såpass tungt att det krävdes flera trådar att lista allt. Förhoppningsvis leder sådana... 03/12 Klart folk är arga om deras spel som de gärna vill spela inte fungerar, och då får man faktiskt ta att det kommer gnällas på forum som diskuterar spelet i fråga. Men det som sagts här och på andra svenska forum om Skyrim är som kolsyrabubblor i ett glas... 03/12 Jag har inget problem med att folk kritiserar, sålänge de är införstådda i grunderna till de problem som uppstått, och vad som är vems fel. Att spelet har patchats fast du ställt in den på att inte göra det är ju steams fel, inte Bethesdas fel. Mitt pat... 03/12 Eurogamer/Digital Foundry har gjort en test på PS3-prestandan före och efter patchen med en save som har lång speltid. Visserligen är det bättre, men fortfarande hackfest på många ställen jämfört med ett ny karaktär på samma område. Så om man spelat län... 03/12 jag tycker nog att jag och andra har full jävla rätt att vara förbannade... vi har faktiskt betalat fullpris för en produkt som inte fungerar som den ska.. och detta för att utgivaren stressade ut spelet för att komma åt utgivningsdatumet 11/11/11 känns... 03/12 killen som fixade med drakarna inför patchen fick väl en pil i sitt knä 03/12 Fok uppskattar inte heller bilar, klockor, TV-apparater, mobiltelefoner mm om produkten inte fungerar som den skall. Har det varit mycket gnäll på Skyrim som varit obefogad? 03/12
Skicka en rättelse