På lördag kommer Biowares nya studio avtäcka sitt debutspel. Heter det Command & Conquer: Alliances?

På lördag kommer en nystartad #Bioware-studio att visa upp sitt nya spel för världen, av den korta teasern att döma ett spel som mycket väl skulle kunna vara ett rts i nutid. Rör det sig om Command & Conquer: Alliances? 15 olika domänregistreringar – allt från "commandandconquerlliances.com" till "redalertalliances.com" – talar sitt tydliga språk.

Superannuation har också upptäckt att en medarbetare anger Bioware-studion, Victory Games, som sin arbetsplats. Ursprungliga Victory Games skapades utifrån EA L.A., tanken sades vara att bygga vidare på Command & Conquer-serien. Ytterligare en detalj som pekar på en ny del i den klassiska strategiserien.

Vad tror och hoppas ni?

Jag rekomenderar "Emperor: Battle for Dune" till alla i den här tråden. 13/12 Samma planet o samma sak de skördar. Är väl bara cains inblandning som skiljer spelen åt då det från början var 3st familjer som krigade samt att sandöken folket fattas ock inga sandormar. Se gärna kultrullen Dune trots åldern så är den bra. O storyn... 08/12 Samma planet o samma sak de skördar. Är väl bara cains inblandning som skiljer spelen åt då det från början var 3st familjer som krigade samt att sandöken folket fattas ock inga sandormar. Se gärna kultrullen Dune trots åldern så är den bra. O storyn... 08/12 Ja det är westwood som gjorde de första C&C spelen.Gjorde Dune också, verkar som att det stämmer att C&C ska vara en fortsättningen på Dune spelen. Har svårt att se vad deras storys har med varandra att göra dock. 07/12 Kan du inte få ihop din läs förståelse. De som utvecklat C&C är de som gjort Dune. Daaaa! De som utvecklar C&C i dag är inte samma utvecklings bolag som från början kodat de första C&C. Förstår du bättre nu? Har för mig att de hette Westwood Studios. 07/12 Du försvarade ju uppenbarligen Bioware för det så frågan är hur det skulle kunna tolkas på annat vis. 07/12 Om du läser vad jag skrev igen får du gärna referera mig till var jag skrev att jag gillar påklistrad sexualitet. 07/12 Jag förstår vad du säger i vilket fall. Bioware kan endast göra spel för att tillfredsställa fangirls - och kanske någon liten grupp fanboys - nu för tiden, ytliga romanser och dialoger blandade med pixel-mjukporr. 06/12 Så du gillar påklistrad sexualitet? Wow. 06/12 Du kan göra det om du vill, jag skulle vilja påstå att Bioware är en av dem få som har homosexualitet i sina spel. Det är inte många som har det, och absolut inte många som har det som något positivt. Varför skulle det vara ursäktande? Jag tycker att... 06/12
Skicka en rättelse