Planerar du och din kära att dela på en PS Vita-konsol? Drömmer ni om att importera spel digitalt från både väst och öst? Då får ni tänka om.

#Sony har bekräftat att enbart ett PSN-konto per PS Vita-konsol kommer vara möjligt. Vill du exempelvis byta från ett europeiskt till ett amerikanskt konto måste din enhet fabrikåterställas. PS Vita kommer att fokusera stort på digitala spel och är dessutom regionsfri, något som lät som rena rama julafton för spelare som vill importera digitala releaser från både PSN USA och Japan. Dessvärre sprack den teorin. Inte heller blir det möjligt att dela konsolen med någon annan i ditt hushåll, om ni nu inte nöjer er med att dela på ett konto.

PS3-konsolens digitala utbud har gått att importera friskt från olika regioners PSN, något som uppskattats av många.

Nä det betyder att du kan köra ett ps1 spel tex på 2st ps3 2st psp å 1 ps vita utan problem. Eller ett psp spel på 2psp å en ps vita :) 07/12 Betyder detta att om jag köper ett spel på PSN som är kompatibelt med både PS3 och PSVita så måste jag köpa det två gånger på två olika konton för att kunna spela samma spel på båda konsolerna? 06/12 Elda upp dom bara! 05/12 PlayStation Plus Content Content and offers available until January 4th 2012 unless otherwise stated: From December 7th: Tomb Raider: Underworld – 100% off Cool Boarders (PSone Classic) – 100% off Sneezies (minis) – 100% off Orbit (minis) – 100% off Spl... 05/12 Bara för att förstöra så att man inte kan sälja/köpa begagnat! 05/12 Sony slår till igen, denna generation har de ju bara satsat på att ta bort funktioner och begränsa möjligheter, eller ta betalt för sådant som tidigare var gratis. Känns inte riktigt så smart, men de har väl nog många trogna fans för att klara sig ändå.... 05/12 Varför hatar företag sina kunder? It makes no sense... 05/12 Bara dom inte delar in spelen i olika regioner som PS3an gjorde över psn. Jag blev lite sur när jag såg t ex mer Crash Bandicoot spel i US store än vad som fanns i EU store -_- 05/12 Tråkigt! Jag själv har flera konton på PS3:an och har laddat ner friskt från US-kontot. Fanns massvis med titlar som inte släpps här i Europa. Vad håller Sony på med? 05/12 Man går ju miste om PSN-spelen, men alla spel som släpps i fysiskt format går väl fortfarande att importera och spela? 05/12
Skicka en rättelse