Om väntan på Diablo III känns alldeles för lång så kanske 40 minuters speltest kan få dig att omfamna konkurrenten Path of Exile istället?

#Diablo III tycks fortfarande vara långt borta, så medan du väntar kanske Diablo-inspirerade gratisspelet #Path of Exile kan stilla blodstörsten? Den senaste videon är 40 minuter (!) lång och låter utvecklarna demonstrera sitt spel, som du hittar här ifall du blir spelsugen.

[video=10358]

Har nyss fått tillgång till beta och hunnit spela en del. Det passiva trädet kan verka förvirrande i början men det ger med sig :). I överlag är det ett trevligt spel och jag har inte träffat på några allvarliga buggar heller. Vissa saker kan såklart... 06/12 "Skillträdet" är ju en av de bra/roliga sakerna med det här spelet måste jag ju säga... påminner oerhört mycket om "sphere grid" ifrån Final Fantasy X. :) 06/12 Fick en beta nyckel för några dagar sedan sen fick jag en och ge till en polare. min dom är, gillar man D2 så kommer man älska Path of Exile den har lite annan mekanik med potions och spells men peronligen gillar jag den och spelet grafiskt sett är As... 06/12 Snyggare än Diablo III... en ren smakfråga skulle jag säga. Detta går ju lite mer i bruntoner och efter en mer realistisk stil. Dessutom verkar detta använda sig mer utav normal maps och lite mer högupplösta texturer, vilket tekniskt sett kanske kan ses... 06/12 Ok, bra. Registrerade mig på hemsidan nyss och hoppas få en beta invite men det kan man nog glömma. Fast som sagt, ska bli intressant att testa när det kommer ut på riktigt. 05/12 Herregud vilket skill tree! Blir inte det krångligt att göra en vettig build? :O 05/12 Dom har sagt att dom ingame sakerna man köper bara kommer vara cosmetics så inget pay-to-win. 05/12 Diablo 3 ser ju såklart mer lovande ut än detta... men det är ju såklart inte riktigt rättvist att jämföra ett gratis-spel med ett betal-spel... och speciellt inte när det är Blizzard som står bakom Diablo 3. Men med tanke på att det här är gratis så... 05/12 sätter mina pengar på Grim Dawn, men det är för att jag är ett stort fan av Titan Quest <3 05/12 Riktigt grymt spel so far..fick en nyckel efter att ha väntat lite över 1 månad. Fattar inte att det kommer kunna vara helt gratis även när det blir final build.. bra ersättare till diablo3. 05/12
Skicka en rättelse