Filmnytt från Star Wars: The Old Republic introducerar Jedi Consular- och Imperial Agent-klasserna. Vilken klass passar dig?

Senaste filmtrailern från #Electronic Arts och #Biowares megasatsning #Star Wars: The Old Republic visar upp klasserna Jedi Consular och Imperial Agent. Båda har sina egna unika historier, men den stora frågan är så klart – vilken sida väljer DU?

[video=10357]

Alltså mycket av det du säger stämmer självklart och jag vet samtidigt att jag kanske inte hann plöja ner tillräckligt många timmar under den första stresstest-helgen, men att döma av första planeten som jedi så handlade många av uppdragen att döda någo... 07/12 Kan inte säga så mycket om levlar över 25 men fram till dess finns det inget egentligt behov av att gear'a sin companion i någon större utsträckning. De är rätt kraftfulla som de är med sina starter-kits och det paket man får när man lämnar första plane... 06/12 Mmm jag är typ ALT master i alla MMOs :D 06/12 Själv blir det consular/shadow som republic. Får se vad jag tar som imperial, kanske bountyhunter. Lite offtop, men ni som kört. Hur viktigt är det o ge bra gears till sin companion? jag var lite ego o tog bara saker till mig själv, inget till honom frå... 06/12 Gudarna (BioWare/LucasArts??) nådiga får vi ett A) Jedi Knight B) XvT på Mass Effects motor / Unreal engine från dem en vacker dag :) Påstår att man väldigt snabbt vänjer sig vid grafiken och storyn ändå är det viktiga. Coruscant ser ändå helt fantastis... 06/12 Jo det blir nog bounty hunter kolla på lite mer high level klipp med bounty hunter , måste säga att det såg riktigt sköj ut , tack för din kommentar :) 06/12 Körde mest Consular/Shadow men hann även med en hel del Smuggler, Inq, BH och IA. Osäker på vilken jag gillade mest faktiskt... låter kanske fånigt men alla va verkligen bra gjorda och roliga att spela samt att de hade någonting som va unikt och särskil... 05/12 Körde trooper, den var trevligt men väldigt overpower med Mortar Volley :) 05/12 Går nu att ladda ner clienten för alla. www.swtor.com/tester logga ut från era konto bara. 05/12 kossan, världens mest mjölkade djur. kom med något nytt ;) 05/12
Skicka en rättelse