I Pacific Squadron WW II är du en krigspilot som strider på så ikoniska platser som Pearl Harbor och Iwo Jima.

I flygspelet med det omständiga namnet #Damage Inc.: Pacific Squadron WWII (hädanefter "PASQUWI" för enkelhetens skull) ikläder du dig rollen som en krigspilot med hämndlust, efter att ha förlorat sin bror till japanernas Pearl Harbor-attack. Med över 30 historiskt korrekta flygplan och över 20 singelbanor får du skjuta ner Japan-plan och vara allmänt bad ass.

PASQUWI är Xbox 360-exklusivt och "släpps snart" – vilket innebär någon gång 2012. Det finns också ett gäng flerspelarlägen i PASQUWI, för den som hellre dödar sina polare.

[video=10352]

tack, jag tror vi redan kommit fram till det i tråden. kanske motverkas begripligheten lite av att skriva på tvärtomspråket när inte ens ironi går fram längre, än mindre poängen? formuleringen syftade naturligtvis på användandet av ordet "val" i frågan.... 08/12 Nu var det ett världskrig, alla sidor begår hemska saker i en så stor konflikt 07/12 demokratiska Japan hade alltså ett val men inte totalitära USA? okej... 07/12 Du får det att låta som om USA var/ är ett gäng talibaner. För övrigt hade ju Japan ett val så skyll er själva. 06/12 Heh som en del har sagt..japanernas unit 731 var inte direkt nagra snalla gossar, tillsammans med ett par andra liknande enheter som kikade pa kinserna som ramtrial for forsking inom kemisk krigsforing..det ironiska ar att dessa forskar fick amnesti i... 06/12 Det finns det redan. Det heter Cliffs of Dover. Det släpptes tyvärr i ofärdigt skick men det har helt klart potential. 06/12 De var långt värre än Nazisterna imo. Finns en film (säkert flera) - Men Behind The Sun, men jag förstod inte mkt utav den. 06/12 Snälla ge mig ett nytt IL2 Sturmovik till PC! Saknar tyg realism med massor med knappar att hålla reda på!Nåja men får väl fortsätta spela IL2. 06/12 Det ser ju inte suveränt ut direkt och appropå historia så skall vi nog vara tacksamma för att Japan anföll Pearl Harbour då det gav USA en ursäkt att gå i i kriget mot axelmakterna (Synd för japanerna att de inte lyckades sänka hangarfartygen...). 06/12 Läste du vad jag skrev? Om så, så skrev jag kort, mycket kort om Amerikanerna och Japanerna, inget annat. Ska vi snacka om hemskheter folkslag har gjort med varandra har inget land rent mjöl i påsen, Kineser, Japaner, Amerikaner, Svenskar, Fransoner,,,,... 06/12
Skicka en rättelse