Simbin-medarbetare antyder att nästa racingspel kan komma att presenteras innan jul.

Snart två år har gått sedan #Simbin förklarade att man snickrar på ett helt nytt GTR-racingspel. Och kanske faller täcket för GTR3 innan månaden är slut.

Jay Ekkel på #Simbin antyder i en diskussionstråd om just GTR3 i Racerooms forum att ett tillkännagivande kan vara på gång innan jul.

"Haha yeah, the whole team cannot wait to start showing and telling what we are working on at the moment. Soon ( opps i said it again) we will start telling like there is no tomorrow!

But why wait till christmas!"

Simbin har släppt en uppsjö hyllade racingsimulatorer sedan debuttiteln #GTR från 2005. På senare år har de släppt mindre expansioner till befintliga spelserier (främst #Race 07-varianter) snarare än nya fullprisspel. Vänner av realistisk racing har stora förväntningar på nästa spel, som ska drivas av en sprillans ny spelmotor. Vi rapporterar mer så fort vi får tag på något nytt, vilket förhoppningsvis blir inom ett par veckor.

Tack till looa för detta #nyhetstips!
Sålde min G27 för tröttnade på lira simulatorer som alla ser ut som något från 2001 hehe, dock närmar väl sig Project CARS som kan va något. Kommer GTR 3 snart kanske det är dags för ny ratt. Tråkigt att det inte sagts mkt men hellre det än tomma ord.... 07/01 Nu har det gått ett år sen denna tråd startades, det finns inte mycket ny info om GTR3 på nätet sen dess. Simbin jobbar förhoppningsvis med GTR3 i det tysta.. Det senaste jag har hittat om GTR3 har jag snott och kopierat från SIMBIN's Insider som i huvu... 02/12 Tack för tipset! låter ju bra. Kände att jag kunde punga ut för RACE Injection också då jag inte har köpt något annat tillägg förutom GTR evo o Race 07. borde hålla mig sysselsatt ett tag, hehe. 08/12 Men då låter det ju som att det är helt rätt för dig. Touring Cars går ju inte fullt så fort så det är en snällare racing att lära sig särkilt om du kör framhjulsdrivet (nåt annat än BMW) . Men ändå sjukt roligt tycker jag. 08/12 God Jul! http://www.gtr3.com 08/12 Hmmm. Jag kanske borde kolla upp gtr2 också. Köpte steam packet m Race 07 och GTR Evo. Inte så inne på f1 racing, mer GT och Touring, Har du några tips på mods etc så man kan börja med lite "softare" bilar och sedan röra sig upp mot GT klassen. Måste... 08/12 Om du vill ha GT racing så är faktiskt GTR2 bättre än Evolution tycker jag. Race serien funkar bäst för Touring Cars. Men om du ändå spelar Evolution så kör Road America banan, den är som gjord för GT racing. Om du köpte Race On eller annat pack som ink... 07/12 ser fram emot detta, har börjat komma in i racing spel på pc, och skaffade nyligen gtr evolution. hoppas det ger mersmak när man kört ett tag så man blir mer peppad på gtr3 06/12 än så länge har inget spel levererat i klass med Gran Turismo, Firza motorsport har vart och nosat men nja! 06/12 Nä, det kanske inte har resurserna utan att snylta på annat viktigt, men önskar att världen och cockpit m.m däruti ändå fick en rak förbättring grafiskt, det är berättigat. Jag menar M.A.O inte då något "bloatat" eller förhatligt ovidkommande bjäfs bara... 06/12
Skicka en rättelse