725 000 unika spelare loggade in under Thanksgiving-helgen, totalt anmälde två miljoner intresse för att delta i betan.

#Electronic Arts-chefen Eric Brown kunde idag avslöja urstarka beta-siffror från jättesatsningen #Star Wars: The Old Republic. Hela 725 000 unika spelare loggade in under Thanksgiving-helgen, och enligt EA spenderade varje person i genomsnitt 12 timmar var under tredagarsperioden.

Totalt anmälde två miljoner intresse för att vara med och leka i betan. Det är 2 000 000 människor. Whoah. Drygt "en kvarts miljon" människor spelade samtidigt, när trycket på beta-servrarna var som hårdast.

Frågan är vad tvivlande Bobby tycker om saken.

Blizzard har gjort ett litet spel som jag tydligen fortsätter med (hint: se min avatar). 28/12 Vad har Blizzard och göra med Swtor? 14/12 Extremt löjligt är detta: Jag skrev med svenska tecken i Säkerhetsfrågan (var mina ( ) träffades). Detta gjorde att servrarna inte godtog när jag skrev "ö" i det svaret. Efter 1 h telefonkö gav jag upp. :-( Så Blizzard vinner tydligen i mitt fall. 13/12 Man får tycka vad man vill men en viss åldersgrupp av människor har en tendens att alltid sticka ut och visst det har med ålder och hormoner och göra. Vad jag förstår så gillar du inte spelet och det är lugnt för de flesta så länge du inte börjar smutsk... 09/12 Tack, men nej tack. Var det inte så att det var fritt att tycka vad man ville i Sverige? Väldigt få som förstår det nu för tiden. 08/12 Man kan få tillgång till EarlyA från och med den 13 dec, men det beror helt på när man har aktiverat sin kod på deras hemsida och ingen info om Collectors Edition har något speciell förtur...så man får hoppas att man kommer in så fort som möjligt. Nu... 08/12 Global lansering den 20/12 ja. Early acsess den 15 som TIDIGAST, det beror på när man bekräftade sin kod. Själv har jag fått mail om att jag kommer in den 13/12?????? WHOHO typ... Men det spelar ingen roll nu då det ärlussande på tösens skola :( 08/12 Ring till din mamma och grina då. 07/12 Shit, det här var det roligaste FZ-inlägget jag läst på FZ på läääänge. Hoppas du kommer posta mer LoyalCrystalean, för du har potential att bli ett episkt troll. :D 07/12 MW3 är inte direkt ett spel... en expansion skulle jag säga att det är. Men Star Wars? Är ni helt jävla seriös? Nå jävla "ÅHHHHHHHHHHHH! JAG FÅR STÅFRÄS AV ATT FLYGA I NÅ JÄVLA NANO-FLYGPLAN I RYMDEN! OJ! EN STJÄRNA!" Men lyssna på bara namnet... är ju... 07/12
Skicka en rättelse