Ja, på måndag drar den stora helgperiodsrean igång där i princip allt går för halva priset, men redan på torsdag får du Witcher 2 billigare samt Witcher på köpet.

Mystider närmar sig med allt vad ledighet, gåvor och familjemys heter. Borta på Good Old Games har de tillkännagivit att en stor reaperiod är på väg, vars första steg är att på torsdag 12:00 till och med lördag 12:00 ha 40 procent sänkt pris på #The Witcher 2: Assassins of Kings, samt att du får #The Witcher på köpet. Därefter börjar de sprida gratiskoder till vissa av sina titlar lite hipp som happ medan december fortsätter vara i full rulle. På måndag däremot, det är då det stora kavalleriet dundrar fram.

I princip hela deras sortiment kommer gå för halva priset till och med andra januari 2012, med det stora undantaget #Empire Earth Gold, som under 48 timmar kommer ges gratis till alla GOG-medlemmar. Måndag 12:00 till och med onsdag 12:00 det vill säga.

GOG:s utbud är sprängfyllt med klassiker och kanske, bara kanske, är det här vad som behövs för att du ska kunna återuppleva exempelvis "miniature giant space hamster"-#baldurs-gate-ii-shadows-of-amn|"Baldur's Gate II: Shadows of Amn" eller "väggarna har rämnat!"-#dungeon-keeper-2|"Dungeon Keeper 2".

Skicka en rättelse