Till helgen tillkännages något från Epic Games som du aldrig sett förut.

Unreal Engine 3-skaparna #Epic Games visade var bald space marine-skåpet ska stå när #Gears of War för ett antal år sedan fick alla att tappa hakan. Nu till helgen, under Video Game Awards, kommer något nytt varumärke tillkännages och till GI.biz har Mike Capps röjt att det är någonting väsentligt nytt som kommer att visas upp.

-- Det är något radikalt annorlunda för oss. Ett nytt IP, ett nytt spel. Vi snackar inte mycket om plattform och sådant, men jag nämnde under GDCE Europe och mitt tal där att vi arbetar på en hel del nya projekt och det har verkligen varit uppfriskande för teamet att få prova sina vingar.

- Vi älskar Gears, det var en grym trilogi, vi har fått en mängd komplimanger och mängder av fantastiska fans, och vi stödjer fortfarande Gears 3 väldigt starkt, men jag har grabbar som arbetat på det sedan 2001 och vissa av dem behöver sig ett brejk och istället försöka sig på någonting nytt.

Inför tillkännagivandet röjer Capps att han trots allt är mänsklig.

-- Jag är livrädd att folk ska säga "jaha, det ser ut som ett Epic-spel, visst" eftersom jag vill att de ska se det som något nytt, men samtidigt vill jag inte att de ska säga "det ser inte ut som ett Epic-spel alls, glöm det, jag är inte intresserad," Vi är alltså riktigt nervösa och vi har inte varit så här nervösa på ett bra tag.

-- Jag är nervös. Det här är något som jag pushat för mycket och jag skrev delar av manuset för trailern och om alla hatar det så tar jag ett brejk från spel ett tag.

Ja du Capps, vi vill också se någonting som får oss att ramla av stolen av häpnad.

Vad tror du bubblar i den episka grytan?

Tungt RTS med helt nakna inslag men helt utan våld. tung story som handlar om unga kvinnors sexualitet och tvång från omvärlden (fjortis, spelets hjältinna), samt hur svårt det är att vara invandrare (spelets hjälte). Det heter så klart: Svensk film,... 08/12 Angry Birds 2 med senaste Unreal engine.. oh yeah helt klart 08/12 Något de aldrig gjort innan.. Kan inte bli ett Unreal 3 (Har jag väntat på sen sekunden jag klarade tvåan) eller ett nytt UT då :/ Hardcore WW1 flygsimulator kanske? Eller de kanske gått in i sammarbete med lucasarts och SOE för att utveckla SWG2? Deras... 08/12 Det enda spelet jag kommer att tänka på förrutom de du listade är Shadow Complex. Ska bli spännande att se vad de har på gång. Du har uppenbarligen inte spelat Gears 3. 08/12 Hologram Porr kanske? jaaah, då borde han inte vara närvös för hur fansens mottagande :))) trololo Off Topic: bildkälla tack FZ! ni är usla på att skriva det! ta åt er! eller har jag missat något? 07/12 Ni kan ju slänga in trailern också om ni ändå skriver en artikel om Samaritan. Hörde för första gången talas om spelet för ett år sen via webhallen, nyfiken på vad det kan bli för lir :) 07/12 Precis, bara att slänga in ny fin grafik och en jä**** massa propaganda för hur tyskarna inte är "the bad guys". då jag vara nöjd. Sen måste de se till att tempot blir lugnt och fint. inget ninja-CoD-rambo spel 07/12 Haha. Jag är inte mycket för kinect eller liknande diton, ge mig mus och t-bord så är jag i mitt element. Men det skulle jag fasen spelat. 07/12 Ungefär som BF1918? http://www.moddb.com/mods/battlefield-1918 07/12 Nånting nytt? Ett WWI spel där man spelar som Tyskland! Skyttegravskrig FTW! 07/12
Skicka en rättelse