1.3-uppdateringen löser mycket strul, men lagget som gör Skyrim ospelbart för många Playstation 3-ägare har Bethesda inte fixat.

Via den officiella #Bethesda-bloggen erkänner utvecklarna att den kommande 1.3-patchen till #Skyrim inte kommer lösa de problem som gjort Playstation 3-versionen ospelbar för många konsumenter. De extrema lagg-problemen som drabbat många som spelat minst 50-60 timmar på PS3-versionen kvarstår.

– Vi har kontaktat ett antal av dessa användare för att samla in sparfiler, så vi kan titta på deras specifika problem. Just nu vet vi att det inte är en sak utan en kombination av flera mindre grejer som vissa drabbas av, och andra inte. Vissa verkar bero på att PS3 autosparar i bakgrunden (det går att stänga av), andra kan vara SPU AI-uppdateringar, och ytterligare andra kan relatera till det dynamiska systemet för minnesallokering. Lösningar för detta finns inte med i den nuvarande 1.3-uppdateringen som just nu testas, men de kommer i framtida uppdateringar, skriver Bethesda.

– Vi förstår hur frustrerande det kan vara när ditt spel har problem, och vi tackar er alla för er fortsatta feedback och tålamod. Ni kan vara säkra på att vi tar er gameplay-upplevelse på allvar och att vi kommer fortsätta jobba med detta tills vi löst det.

Nedan: exempel på hur PS3-versionens slow motion-filter segar ner sig i sirapstjock mjöd med mycken vrede och frustration som resultat.

Spelar du PS3-versionen av Skyrim och hur mår i sådana fall ditt spel? Det suger ju att inte kunna spela ett 5/5-spel, vissa av er går säkert och klämmer på surbär i fickorna just nu.

Samma här! Inga som helst problem.... Har "release dags PS3 versionen" om det nu har betydelse! Min polare har en ny inköpt och där har spelet frysit och laggat ganska mycket! 08/12 ser ut exakt som både F3 och New Vegas gör för mig på vissa platser i spelen, så detta verkar både vara helt i sin ordning och, antar jag, ge båda grabbarna rätt i vad de säger. "fungerande motor" är givetvis en relativ bedömning. :P köper det här spele... 08/12 Jag spelar på PS3 och har spelat mer än 60h. Enda problemen jag har haft är att spelet frusit 3 ggr. 08/12 ohh vänta alla pc spelare var det inte så att det krånglade för er oxå och det hade inte gjort det på ps3 utom att det började lagga när sparfilen var för stor? nä jag bara nämner det för er.. 07/12 Sant. 07/12 Hurp durp, "konsoler är ju så enkla, bara stoppa i skivan och spela. Blir ju aldrig fel" hurp durp. 07/12 Fan vad allt ska vara trasigt nu förtiden -_- Blir det antingen för svårt eller tar för lång tid att göra något spelbart på alla plattformar, då är det väl dags att köra igång plattforms exklusivitet igen som i den mytomstpunna tiden? Visst, förr i tide... 07/12 låt oss ta bort all konkurrens till pc'n så ska vi nog få se fina priser sen xD kommer få dyrare spel än nånsin och antalet som kan följa med och spela dom nyaste spelen kommer att sjunka markant 07/12 det är casual marknaden som styr både på pc och konsol 07/12 Jag har en ännu bättre lösning! Tortera sönder alla jävla konsoller så blir allting säkert mycket billigare till datorn. Men det ända jag saknar är Co-Op på mitt Xbox 360 då då... :P 07/12
Skicka en rättelse