Avslöjar allt du någonsin ville veta och lite till om hur du tweakar ditt pc-Skyrim till att bli snyggast i Tamriel.

Grafikkortstillverkarna Nvidia har släppt en massiv tweak-guide till pc-versionen av #Skyrim, som innehåller allt du någonsin ville veta och lite till för att din Skyrim-värld ska bli den läckraste i Tamriel. Kanske vet du inte hur anisotropic filtering, radial blur, specularity fade och FXAA påverkar ditt ignoranta leverne, men nu är det dags att bli upplyst!

På 20 sidor får du reda på allt om hur du ska göra för att få Skyrim att flyta på så bra som möjligt. Guiden har dessutom bilder och filmer som illustrerar vad alla tekniska termer gör, så det finns ingen ursäkt att inte börja pilla i det där .ini-dokumentet!

Att kunna finslipa sin spelupplevelse med ett spel är verkligen ett PC spel i ett nötskal. Konsolspel har oxå sina buggar, men utan möjligheten att kringgå/lösa de. Fast spelutvecklare gör ju nästan bara fördummade spel nft för att alla ska klara av att... 09/12 Old News is so exciting December 6th, 2011 http://dontdownload.com/eklund/oldnewsa.jpg 08/12 Känns skönt att höra att det inte var perfekt, men å andra sidan är det väl knappast något man kan vänta sig när man måste slå på skiten i drivrutinerna. Längtar efter, ser fram emot eller hoppas på (Vilket som nu passar bäst) en DX11-patch som fixar... 08/12 Jag har Nvidia och testade AO men slog faktiskt av det sen. Drog prestanda samtidigt som jag tyckte det hade en del nackdelar samtidigt som fördelarna. T.ex. så blir grästuvorna för skuggiga i rotdelen vilket gör att de ser konstiga ut och de är med i... 08/12 Så går det när utvecklarna börjar skita i oss pc-spelare pga priatkopiering och dylikt. Det är bra mycket mer luckerativt att koncentrera utvecklingen på konsol och sedan släppa en halvdan portning till PC då det säljer bättre till konsol och dessutom... 08/12 Bra att man måste fixa och trixa själv för att få spelet så snyggt som det egentligen bör vara. Tråkigt att dem inte kunde ägna en timme extra på att skriva ini-filen rätt från början. 08/12 Nä, vänta nu... de första två kände jag till, men "Save on travel"!!! - WOW! Det här förändrar allt! 08/12 *Suckar tungt och uppgivet* Jag minns den tid då dessa tweakguides postades på tweakguides.com istället för på Nvidias egna sida. Det var tider det... Känner mig uppgiven över att jag frångick trenden med att köra ett Nvidia-kort i datorn till förmån... 08/12 Nej, det ligger inget i det han säger. Att bethesda är en kass och lat spelutvecklare har inget med PCn som plattform att göra. 08/12 Huvudsaken med den här guiden är att lära spelarna kan ställa in exakt som de vill ha det, ge information om hur det påverkar prestanda och hitta de speciella inställningar som det inte finns någon dokumentation på. Alltså inte att "fixa" spelet. Tweakg... 08/12
Skicka en rättelse