Sugen på att jobba med ett "AAA MMORPG"? I sådana fall kanske det är just dig Ubisoft söker, men förmodligen inte.

#Ubisoft-chefen Emile Gauthier tvittrar om att utgivaren jobbar på ett "AAA MMORPG" (fikonspråk för storsatsning på ett onlinerollspelsprojekt) och att det kan vara just dig fransoserna är ute efter. Om du har de kunskaper som krävs kan det därför vara en god idé att kila vidare hit för att fylla i en ansökan angående de lediga tjänsterna.

Haken är att du behöver flytta till Québec och börja lyssna på Alizée för att få jobbet.

För de mindre tekniskt begåvade kan det vara mer intressant att spekulera i vad för typ av spel det är Ubisoft har i görningen. Ubis Québec-studio har tidigare jobbat med #Assassin's Creed: Brotherhood och #Assassin's Creed: Revelations, så det kanske handlar om ett onlinerollspel i AssCreed-tappning?

På bild: Québecs vinterkarnevalsmaskot – som hämtad ur Scream.

AssCreed är en förkortning vi valt att köra med, punkt. De av er som inte gillar får helt enkelt lära er leva med det. 08/12 How 'bout AsCreed då? Stjärttrosbekännelse låter bara skumt alltså. 08/12 Det är precis som herr Bagguette säger. Väldigt många skulle inte ha en aning om vad "AC" vore om det bara stod så i en rubrik... men AssCreed, det är omöjligt att missförstå. :) 08/12 Tror inte serien försvinner bara att de gör ett till spel, som är online. Du behöver liksom inte köpa onlinespelet skulle jag gissa. 08/12 Dom förstör spelserien genom att göra resten online fuck det här om dom gör det och älskar Assassins Creed spelen så mitt hjärta kommer att gå sönder för den spelserien samma sak som dom gjorde med WarCraft spelen bara gjorde hela skiten online för att... 08/12 Håller med dig, men tror det är två problem. 1. Varumärket är inte tillräckligt starkt för att alla ska greppa AC direkt.. jag tänker nog främre på air condition än Assassin's creed. 2. Alla p12:or har nog svårt att stava skiten rätt, då blir Ass en bra... 08/12 Till alla er som tjatar om "varför MMORPG"???+1111!!!! I liknelse med att det ser ut som att många utvecklar satsar på konsoller, för det säljs bättre där, så vill ju alla vara med och doppa i WoW-framgångarna.... Som sagt, allt handlar om $$$$, och det... 08/12 Det kan ju vara lätt förvirrande med namnen för Ubisofts studios i Québec. Deras Montréal studio är den som gör alla stora AAA titlar, som Assassin's Creed etc. De har även en mindre studio i Québec City: http://en.wikipedia.org/wiki/Ubisoft_Quebec Québ... 08/12 Varför inte köra med AC då? Det låter åtminstonde lite normalare. Man kör ju oftast med två stycken bokstäver, ett från ord ett & ett annat från ord två. Precis som med Personal Computer, PC. Inte PerCom som ni använder till AssCreed. Känns något mer... 08/12 Äh, variation förnöjer. Det tycker jag åtminstone. Det händer att jag skriver Assassin's Creed ena gången, och AssCreed nästa bara för att krossa någons hjärta. 08/12
Skicka en rättelse