X3: Albion Prelude bygger en story-mässig bro till kommande X: Rebirth.

Fans av rymdhandel- och rymdstrids-spelet #X3: Terran Conflict kan glädjas över att julafton kommer tidigt i år – redan på torsdag nästa vecka släpps fristående expansionen #X3: Albion Prelude via Steam. Även en Mac-version planeras för ett senare datum.

Albion Prelude utlovas bygga en bro till händelserna i kommande #X: Rebirth, och innehåller cirka 30 nya rymdskepp, nytt Stock Exchange och ett förbättrat användargränssnitt.

Dina sparfiler från X3: Terran Conflict blir däremot inte kompatibla, så för er som lagt ner åtskillig tid i föregångaren är det därför dags att börja om på ny kula.

Nedan ser du Albion Preludes avslöjande i filmform.

[video=10389]

Tack till Tarax för detta #nyhetstips!
du behöver inte ha spelat dom tidigare spelen för att komma in i det, men det är ändå roligt med lite historia, eller? 09/12 Låter toppen, jag smygstartade med det klassiska Starlancer idag, kontrollerna är inte helt okomplicerade där heller :P Typ varje tangent har någon slags funktion känns det som xD Tänkte försöka få tag på Tachyon: The Fringe och nöta skiten ur det innan... 09/12 Roliga är också det att dom nu börjat lotta ut några ex superbox till dom som delar med sig av albion prelude trailern på olika sätt, läs deras forum för detaljer. 09/12 Jag har alltid spelat x3 med mus, Vad som är viktigt i x3 är att skaffa combat uppgraderingen ock aktivera aim assist, annars är det ett *censurerat* att sikta. The X3 Bible http://apricotmappingservice.com/x3handbook.html Den kommer underlätta något... 09/12 Grunderna i eve går snabbt, att lära sig spelet är en annan sak ;) Styrningen fungerar med mus och tangentbord, men spelet blir roligare och smidigare med en joystick. 09/12 Ok, EvE spelade jag i en och en halv månad tidigare i år, det var kul och inte direkt svårt att lära sig..tog bara tid =) Ska försöka ge mig in på X3 nästa år, ska hinna levla upp min karaktär på Swtor först och främst. Men hur är kontrollerna? När jag... 09/12 Vad det inte sägs ett ord om i nyheten är det faktum att alla som äger X Superbox får expansionen helt kostnadsfritt. Registrera din nyckel på den officiella sidan, så får du en nyckel för att aktivera spelet på steam. För de som inte äger superbox, men... 09/12 Hur är inlärningskurvan för X3 egentligen? Minns att det var för svårt för mig när jag var typ 16-17 år, kändes även som att spelet gick åt helvete att styra med mus och tangentbord också :S Funderar på om det är värt att ge spelet ett till försök, nöta... 09/12 det är därför jag skrev den 15'e, jag bokade efter helgtesten :( 09/12 hehe jag har knappt kommit nånstans på X3 o då har jag spelat i typ 30 timmar :P 08/12
Skicka en rättelse